Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2016/46 phuj..

Most is szakoktatós hétvégém volt... Mit ne mondjak, gusztustalan egy tárgy ez az andragógia.....:boa:
Csatolás megtekintése 16071
(itt még nagyjából ment a 'szép írás'...)​
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

Sose feledd, egy egész ország sorsa múlik majd a kezedben! Hogy mennyi ámokfutót eresztesz az utakra majd! :D :D :D (Különösen verd beléjük a motorosokra való odafigyelést majd....)
 
Mina, fokepp vizsgabiztosi baberokra szeretnek majd torni kb 10 ev mulva, na majd ott is sok fog fuggni tolem :) nem fogom semmiert/semennyiert sem atengedni a selejteket, ahogy sokan most teszik...
 
Kedves Kollegina, tényleg sokat kell szívni a sok baromsággal, mire megérkezik az eredmény a megszerzett végzettség formájában! :cool: Én immár 4 diplomásként regényeket tudnék írni, mennyi fölösleges baromságot kell megtanulni. Nem használja az életbe se senki. Azért sok kitartást kívánok hozzá! Ha óravázlatot kell írni, abban tudok segíteni. Most is van egy gyakornokom:eek:
 
Nekem még olyanokat is kellett tudnom, hogy a harckocsik felvonulási sorrendjének ábrázolása grafikai elemekkel. Ez több szempontból is fölösleges: nem csak azért, mert engem tuti, hogy soha nem engednek majd harckocsi-közelbe, hanem azért is, mert szerintem a honvédségnél nincs annyi járóképes harckocsi, mint amennyit mi berajzoltunk;)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
ekime6
Olvasás
1,038
Hozzászólások
10
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

ekime6 további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére