Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2016/37 Haladunk :)

Fater szerint idén költözünk. Várom is meg nem is. Imádok itt lakni, imádom a szomszédaim, imádom hogy gyalog is közel van minden, de közben várom hogy a saját kuckónkba legyünk és elkezdhessem tervezni a gyerekszoba kinézetét <3
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Vagány. Bocsánat, de az első gondolatom az volt, hogy ez egy modern templom :D Biztos csak az irigység beszél belőlem :cool: Mindazonáltal mielőbbi beköltözést kívánok és hogy hamar teljen meg a ház gyerekzsivajjal ;)
 
Na igen, az ácsunk is azt mondta, hogy csak egy kereszt kéne rá... És Szentkereszt utca. Ja persze a legjobb: ateista vagyok :D
 
Ezen az ateizmuson érdemes lenne elgondolkodni. Ennyi dolog nem jöhet össze véletlenül! Azért ugye abban Te is hiszel, hogy nincsenek véletlenek?;)
Milyen messze vagytok szüleidtől? Figyelj azért arra, hogy ne égesd föl magad mögött a hidat. Jól jön majd a segítségük, ha lesz gyerkőc. A külön levésnek is megvan a maga szépsége és nehézsége. Arra külön kell figyelned, hogy ne hanyagold el se őket, se a saját családodat. Ez sokszor még egy fedél alatt se egyszerű... Sok erőt, kitartást és türelmet kívánok Neked, Nektek!:love:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
ekime6
Olvasás
1,221
Hozzászólások
16
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

ekime6 további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére