Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2016/28 Haladunk a cél felé ;)

  • elindítva az új okmányaim készítése, talán már holnapra is meglehetnek :)
  • megvan az esküvői ruhám ;)
  • megvannak a meghívók :D
  • és a nagy részük kiszórva!
  • sikeresen letettem a vizsgákat szombaton, így már csak egy szóbeli van hátra a felvételiből ;)
De még nincs meg Szőrmók öltönye, se gyűrűje és fogalmam sincs mikor tudunk menni nézelődni. Egyedül péntek érnék rá a következő 2 hétben... Majd lesz valahogy...


És itt van Stewie!!! :D
Csatolás megtekintése 16002
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

Minden meg fog oldódni, aminek meg kell oldódnia. Ez nem azt jelenti, hogy hátradőlhettek, de ha valami nagyon nem akar menni, akkor annak valamiért nem szabad. Engedjétek csak úgy folyni a dolgokat. Én elrontottam az első (egyben utolsó) motoros közös túránkat exemmel, mert azon görcsöltem, hogy minden tökéletes legyen, és elrobbant az agyam, amikor nem lett az. Ő kalandként fogta fel a dolgot, és visszahozta a búzatáblából a 10 méterre behajított sisakomat. Nagyot csalódott bennem.

Szóval sok boldogságot, türelmet, minél kevésbé fájdalmas összecsiszolódást kívánok Nektek, és békességben együtt töltött 50-60 évet! :love:
 
Öltöny ügyben tudom javasolni a Lordfashion-t, mi is ott csináltattuk, Podmaniczky utca. Csinálnak méretre, vagy lehet választani a készleten lévőkből, amit igény szerint méretre igazítanak (így persze drágább, mert a meglévőt kell szétbontani). Egy próbát megérhet, elég rugalmas a nyitvatartásuk!
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
ekime6
Olvasás
1,456
Hozzászólások
8
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

ekime6 további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére