Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2016/27 Még egy gyors pihi :)

Még hétvégén gyorsan elruccantunk egy kis motorozásra, mert megint nem volt rá úgy idő egy ideje. Aztán megint majd két hét múlva, de akkor már egy teljes hétre :)

Ja... És két éve nem ettem ilyet, de végre megint találtam :D

Jövőhét:
  • meg kell csináltatnom az új papírjaim (Horváth Emese lettem)
  • gyakorolnom kéne a nagykategóriás vezetést, mert
  • szombaton reggel 9-től du. fél 5-ig vizsgázom gyakorlatból
  • be kellene vásárolnom a kútra...
  • az esküvői meghívókat meg kellene rendelni...
  • MÉG NEM NÉZTEM RUHÁT AZ ESKÜVŐRE :eek:
  • és a többi.............
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

És beszüntetted a Nikolettet?
Én is Németh Anikó Tünde vagyok eredetileg, de mivel a Tündét nem használom (meg kb. az Anikót sem, és a Németet sem már), eszembe sem jutott, hogy variáljak.

Amúgy úgyis férjhez mész. Nem lett volna elég akkor?
 
Elvileg csak úgy lehetett volna változtatni, hogy Kiss Emese Nikolett legyek, ezt meg nem akartam...
Na ma szóltak, hogy holnap mehetek végre intézni az új okmányaim, akkor az jövőhéten meglesz, utána tudunk menni hivatalosan is az anyakönyvvezetőhöz időpontért.
Tegnap elmentem barátnőmmel kicsit nézelődni, ma elvittem anyumat is, és vettünk egy ruhát (nekem nagyon tetszik, szép egyszerű, 37.000 Ft-ba került), meg béreltünk egyet az esküvőre. Az előbbivel meg a motoros fotózást csináljuk meg Minával 22-én :D
Ti tudtok valami fasza motoros esküvői fotózós helyet??? :D Még van időnk kigondolni :D
Wááá 1 hónap múlva esküszünk! :D
 
Amúgy meg 16 éves koromig én se használtam a Csabát (Tóth Ferenc Csaba, mert mindegyik szülőm kitartott a név-elképzelése mellett), ekkor első motorom átírásánál összekevertek apámmal (Tóth Ferenc, az 1700 lakosú Kaposfőn potom 5 ilyen nevű ember él), és onnantól kezdve Csabáztatom magam. Van is gubanc a hivatalos helyeken...:mad: Úgyhogy aki azelőttről ismer, Ferinek, aki azutánról, Csabának szólít, aki meg motoros vagy győri rocker berkekből, az meg Vidéknek. Ja, el ne felejtsük a Chopper tanár úr megszólítást, ami csak Gépészesek és Mezgazosok sajátja. Úgyhogy legalább ez útba igazít, ha rám köszön valaki, hogy kb. honnan ismerem! :D

A lányaimnál is evidens volt, hogy csak két keresztnevük lehet. Csilla nem lehetett, mert ugyan nekem tetszett, nejemnek van egy ilyen nevű kellemetlen ismerőse, ezért a nagyobbik Tóth Jázmin Anna, a kisebbik Tóth Panna Réka. A nagyobbikat első keresztnevének végéből és második elejéből egy ideig Mináztam;), de a nejem leszoktatta erről (minő csoda:mad:), így most csak Jázi.
 
Nekem Nővérem is levetette a Mariannt, de Ő utálta is. Régen az Andreát is, 16 évesen azt mondta, hogy Ő majd Horváth Viktória lesz egyszer. Szerencsére ennyire nem változtatta meg végül...
Nekem csak anyuék hisztiznek, hogy miért akarok Kiss lenni, mert tesóm is megszívta mikor Veres lett és én is majd b*szakodhatok, ha elválunk. De miért kell már házasság előtt a válással jönni?? :ne:
 
Utoljára módosítva:
Így van. Én is felvettem a férjem vezetéknevét. Mondjuk -né nem akartam volna lenni... azt azért durva, amikor belőled semmi nem marad.
 
A két keresztnevem is felvetette ezt a problémát nálunk. De hamar megbeszéltük: Tóthné Migács Hajnalka. Egyébként én inkább hajlok a -né-zésre, a vezetéknév teljes átvétele angolszász hagyomány, az meg nekem nembegyere.

A Star Trekben van egy poén ebből: 10. mozifilm, 2002: betazoid hagyomány szerint ugyanis a férj veszi át a feleség vezetéknevét. Riker parancsnok ugye elveszi a fél-betazoid Deanna Troy tanácsadót, és az esküvő előtt Picard kapitány a turbóliftbe lépve (nem kis derültséget, és első tisztjében megrökönyödést keltve) közli: "You have the bridge... mr. Troy!":D:D
 
Itthon is felveheti a fiú az asszony családnevét, láttam már ilyet. Kovács Zsoltból Szemerey Zsolt lett. Egyébként variálhatóak a családnevek elég bőven az új házaspároknál. Ha jól tudom ezek a variációk lehetnek mondjuk egy Kovács Béla meg és Nagy Aranka házassága okán:

- Kovács Béláné
- Kovács Béláné Nagy Aranka
- Kovácsné Nagy Aranka
- Kovács Aranka
- Kovács-Nagy Aranka
- Nagy-Kovács Aranka
- Kovács Béla
- Nagy Béla
- Nagy-Kovács Béla
- Kovács-Nagy Béla
 
Egyik barátnőm azt mondta azért nem veszi fel a férje családnevét szimplán "né" nélkül, nehogy a testvérének, vagy a húgának nézzék :D Hogy mekkora problémák vannak.... :D
 
Mi szerencsere nem hasonlitunk, ilyen problema nem lehet, de amugy szarnek ra :D Szormok eddig senkinek sem tetszett, nem felek, hogy valaki ramozdulna a "testvere" jelenleteben :D
 
Amúgy érdemes elmenni egy numerológushoz, aki kiszámolja, hogy melyik név a legjobb... nekem anno az is segített a döntésben. Mondjuk nekem a Németh meg a Wéber hangzásilag nagyon hasonló, viszont Wéberből mégis sokkal kevesebb van, ezért is vettem fel a férjem nevét.
Azt mondjuk furának tartom, hogy egy férj vegye fel a feleség nevét... esetleg abban az esetben tartom logikusnak, ha tényleg valami nagyon sűrű vagy béna vezetékneve van a pasinak, vagy ha mondjuk "rossz az energiája" a nevének, és jobb lenne valami más... Amúgy a házasságban a nőnek KELL alárendelődni, akármennyire szarul hangzik is ez... nem szerencsés, ha erőszakkal felborul a rend.
 
Az ezoterikusok azt mondják, ha felveszed valakinek a nevét a sorsát is átveszed. ....mondjuk egy házasságban ez sűrűn előfordul... ;-)
 
...de lehet, hogy az ő sorsa jobb, mint a tied. :D

De mindenesetre a közös sorsotok egész biztos, hogy más lesz, mintha egyedül folytatnád.
 
Mindenesetre kívánjuk a legjobb sorsot (amiben a születés előtt vállalt feladatokat sikerül végrehajtani!).:love:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
ekime6
Olvasás
1,230
Hozzászólások
38
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

ekime6 további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére