Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2016/24 Minden összejön...

Kezdtük a hetet egy kis focival, amit amúgy max mindig csak játszottam, sosem néztem. Úgy voltam vele, hogy a magyarok ennyit megérdemelnek, úgyhogy láttuk az osztrák és az izland összecsapást is a szomszédainkkal ;)
Sikeresen elkezdtem már tanulni szakoktatóira is. Mondtam Tiborom (az oktatásvezetőnk), hogy fogok vele is tanulni. Mondom a KRESZbe nem tud segíteni, illetve nem kell, a műszakinál jól jönne, de viszont nem fog tudni. Pénteken ez be is igazolódott. Mivel már a tananyag nem a régi ZUK-okra funkcionál, hanem már az Euro 6-os járművekre. Volt olyan kérdés, amiről tényleg fingja nem volt, másra meg szimplán nem tudott válaszolni, bár már hallott róla, de nem ért hozzá... Ja persze tele van elektronikai kérdésekkel, hülledezett is rajta, hogy ezt biza még egy autószerelő se tudná, de minek tudnia a gépkocsivezetőnek??? No mindegy.

Ma legalább - 2-3 hét kihagyás után - végre kicsit motoroztunk. Tettünk egy 400 km-es kitérőt, istenem de jól esett!!! Ajánlom Nektek újra a Mátrát, mert a fél szakasz FEL VAN ÚJÍTVA! Gyönyörű szép sima aszfalt és még bőven ki is lett szélesítve az úttest! Piros pont!!! :ok:

Na megyek tanulni......................... :no:
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Igen, a múltkor voltunk a mátrában, akkor pont benéztük, mert a fél szakasz fel volt marva... Kb. pont egy kanyar közepén fogyott el az aszfalt, vele együtt a bátorságom is, néhány kanyarban azért eléggé izzadtam, mert a marás kifelé vezetett:S

Örülök, hogy készen van, hamarosan megnézzük!
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
ekime6
Olvasás
1,065
Hozzászólások
2
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

ekime6 további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére