Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2016/23 Dunsztom sincs...

Csatolás megtekintése 15969

Nővéremet végre elválasztották attól a ******************************* férjétől. Úgy megünnepeltük, hogy nem emlékszem semmire. Soha többet nem iszok.... (Elvileg 4 üveg bor csúszott le, nekem. HOGY A PICS*BA???)
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

Oh, ez csutortok este volt..... Azota jobban vagyok :D de megkertem mindenkit, hogy ne meseljenek, mert amit eddig megtudtam a vallalhatatlan pillanataimrol, attol is rosszul vagyok mar ... :D
 
2007-ben a nemhivatalos garázsbúcsúztató bulin állítólag 2 üveg bort ittam meg és utána még poharazgattam, azt nem is számolták. Persze éhgyomorra:eek:másnap ne tudjátok meg a szagot:boa:meg a röhögést, amikor megkérdeztem a haverokat, mit keres a fejemen ez a horzsolt seb:beee::muhaha:10 percig, aztán még mindig fetrengve, elmesélték:elpirul2:
 
A probléma az volt, hogy én se ettem egész nap, sőt a pizzából sem este amit rendeltek. Na meg valószínűleg azért ittam én annyira a bort, mert kurva szomjas voltam, de mivel bor és Jager közül választhattam, így a bort ittam úgy mint a vizet. Mellesleg nem hánytam be magamtól, itthon Szőrmók elmondása szerint, tutira mentem és rásegítettem, biztos ami biztos. Végül is jól tettem, mert fejfájásom nem volt, csak olyan volt a péntekem, mintha még mindig be lennék b*szva.
Apám is elakart valahova küldeni kocsival, megmondtam neki, hogy nincs az az isten, hogy én vezessek. Megállít a rendőr és este 8-kor is még értéket fújok a szondába... Drága volt a jogsim és ráadásul most rugaszkodok neki újra a szakoktatóinak. Jó lesz a buli... Most mindegyik kategóriában indulok. Félek. Tegnap megkaptam a tananyag elérhetőséget, már próbálkozok újra memorizálni a SZEV-es vizsgára, egyelőre nem sok kedvvel... 2 hét múlva vizsga. Wáááá :eek:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
ekime6
Olvasás
1,027
Hozzászólások
22
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

ekime6 további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére