Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2016/15 Újabb szerelem vége...

Már 1 éve árultuk a Jaguárt. Először azért, mert szegény feleslegessé vált, mert ezzel nem lenne túl gazdaságos munkába járni Szőrmóknak (napi ~170 km).
Először irreális áron tette fel. Többet ér az autó. Mai nap áron alul túladtunk rajta. Az új tulaj csak 20 nappal fiatalabb Szőrmóknál. Bele van évek óta esve a Jaguárokba, de most sikerült összekaparnia a pénzt rá.
Megkönnyeztem. Ez volt az az autó, amivel Szőrmók jött az első randinkra, és az első Jaguár, amiben ültem és vezethettem. Meg tudom, hogy Szőrmóknak Ő volt az álomautó.

Szóval ha lesz felesleges 2-3 millió Ft-om visszavásárolom és felújíttatom neki.

  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

:( az ilyen szerelem örök:(("A szerelem jó, a szerelem fáj..."
én se tudtam CZ nélkül élni, de a jelenlegi családi dolgok értésemre adták, hogy de igenis tudok és kész:morog:
 
Hát Szőrmók szeretne venni egy új autót, annak ez volt az egyik feltétele. De még kicsit gyűjtögetni kell így is hozzá... :(
Komolyan megígértem neki, hogy vissza fogom venni. Lehet nem 5 éven belül, de egyszer visszakapja. Remélem nem összetörve fogok rátalálni, ha úgy adódik.
 
Érdekes ez a visszavétel dolog. Már sose lesz olyan, mint akkor, hiába várja az ember ugyanazt saját magától vagy attól, ami olyan jó volt anno. Öregszik, változik Ő is, mi is, de főleg a világ. Ha valaki ezt nem tudja a szívével is kezelni, nemcsak az eszével, nagy csalódás lehet a vége, lehet, hogy nem mindig jó az ilyet feszegetni...
viszont a nosztalgia is jó néha... Emlékszem Frédi Bácsira, az '56-os magyarra Vaihingenben, amikor megkínáltam egy kis "hazaival": azt mondta a Sport Szeletre: "Ha nem haragszik, ezt most hazaviszem a feleségemnek. Kíváncsi vagyok, mit szól hozzá..." Miért, Frédi Bácsi? "Amikor elkezdtem udvarolni neki, mindig ilyet vittem a randevúra..."
Az újra találkozást sokszor elképzelem a régi vasaimmal. Kettőnél tuti elbőgném magam: első vasamnál, Kicsi Szerkentyűnél, az 51-es rendszámos Szimónál, és a második, egyben utolsónál, Életem Pici Párjánál, a 250-es Sport CZ-nél...
Írtam egy Star Trek regényt. Aki ismeri az érát, tudja, hogy Montgomery Scott hadnagy, később kapitány, az eredeti első sorozat főgépésze gyengéd érzelmeket táplált hajója, az Enterprise-A iránt. A regényemben újra egykori hajója fedélzetére lép... ez az a rész, amit még soha nem tudtam hangosan fölolvasni... aki ismer, tudja, miért...:((
"A fedélzetre lépve Scotty ugyanazzal az áhítattal nézett körbe, mint Nakano, amikor az Excelsior kapitányi székébe ült. A vén űri medvének könnybe lábadtak a szemei. Elcsukló hangon szólalt meg:
-Szervusz, kicsikém... hát újra találkozunk... úgy hiányoztál...
és megsimította a vén bárka falát. Janeway és a pár megértően mosolyogtak össze, és a vén, házsártos kapitány csak könnyezett és könnyezett szipogva..."
 
Szőrmók szerette volna felújítani, csak nem volt rá pénze. Gondolom ha megint venne, nem a sajátját venné vissza, de ugyanilyet vásárolna. Csak én mondtam neki, hogy ha úgy alakul, visszaveszem azt az autót, amivel jött az első randinkra :)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
ekime6
Olvasás
1,000
Hozzászólások
8
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

ekime6 további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére