Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2014/9 - index csere

Ezen a héten az indexjavításos képet osztanám meg:
Lefotóztam a kis indexet, itt még csak egy vezetéke van, hisz azért lett szétszedve, hogy visszaforrasszam a másik vezetéket is a helyére.
P_20140304_181513.jpg

Hogy ez milyen pirinyó kis mütyürke :eek:
De az index cserében nem ez volt a pláne... Felkészülten az új indexek ledes mivoltára vettem egy ezekhez jó univerzális relét is. 1-100 W van ráírva. Ehhez képest úgy néz ki hogy még 1 W felvétele sincs az indexeknek, mert végül bátyus csak ellenállás beépítésével tudta működőképessé tenni a rendszert. És hogy milyen ellenállásom van? Hát villog a motor seggében a burkolat alatt 1-1 plussz izzó indexeléskor :D
Sötétben tök jól átlátszik a sárga müanyagon :gurul:
  • Like
Reactions: 5 emberek

Hozzászólások

V
Én is indexjavítottam tegnap... 5-6 év alatt eljutott a jobb első indexfoglalat is odáig, hogy annyira eloxidálódott, hogy már nem érintkezett benne az izzó rendesen, ehhez képest viszont annyira bele volt gyógyulva, hogy alig bírtam kiszedni belőle. Kis csiszolópapír, kontaktspray, szikével kapargatás, és most királyság van:)
TMK jelleggel lehet, hogy meg kellene csinálni a bal elsőt is, az idén még csak ahhoz nem kellett nyúlni... viszont gyanús, hogy az sincs jobb állapotban, mint amilyenben a többi volt:)

...viszont legalább spóroltam egy ezrest is, mert most nem ejtettem le az amúgy hibátlan, de legalább méregdrága mini halogénizzót a betonpadlóra, mint a múltkor... :D
 
Nekem ezektől a mini indexektől azért van egy kis távolságtartásom.... Ha én alig veszem észre, az autós hogy fogja vajon menet közben....?
 
Nem marad ez örökre :)
Az az igazság, hogy a tavalyi évben igencsak leamortizálódtak az eredeti nagy indexek, ezért a használhatóság megőrzése érdekében gyorsan lecseréltem arra ami volt. Ha lessz lóvé erre is, akkor veszek normális méretű de azért nem bumszli-ronda indexeket :csam:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
PapírCica
Olvasás
1,006
Hozzászólások
10
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

PapírCica további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére