Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2014/5 Elkésve de nem elfeledve

Sziasztok!
Tudom, tudom elég hanyagul csinálom ezt a fotó-blog-sorozat izét... Bepótolom az 5. heti blogot, egy ténylegesen az 5. héten készült képpel :D
P_20140202_201710.jpg
Ezt a lámpabúrát ősszel készítettem. Fonal+tapétaragasztó+felfújhatós strandlabda segítségével. Mivel narancssárgás, szinátmenetes fonalból készült (1 teljes gombolyag) így nagyon szép meleg fényt varázsol a szobába amikor felkapcsoljuk a lámpát. Az igaz, hogy a kép sajnos rosszul adja vissza, nincs ám ilyen sötét bent :)
Mégegyszer bocsi a lemaradásért :D
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Bizony, meg kellett várni míg teljesen megszárad (emiatt érdemes tesztelni elötte a labdát, hogy legalább 2-3 napig gömbölyűen tartsa magát, mert van ám amelyik lassan leereszt álltában) . Ha megszáradt, kihúzod a labda dugóját és hagyod hogy leeresszen. A teljes leeresztése nem egyszerű művelet amúgy, mert a kis réseken néha még az ujjad sem fér be, de mivel így izzót sem tudnál bele szerelni, vágni kell rá egy lukat. (pl bögrét körberajzol, ollóval kivág) Én akkorát vágtam, hogy az én kezem könyékig kényelmesen beférjen. Így már óvatosan, szépen összetudtam préselni a labdát, és egyben kiszedtem. (amúgy csak második nekifutásnak maradt egyben a gömb, az elsőnél összeesett, valószínű mert ott a labdáratekerésnél az ujjammal lehúztam a fonalról a fölöslegesnek ítélt tapétaragasztót. Sanszos hogy nem volt fölösleges, hisz második alkalommal már összejött :D)
 
Jah, a karácsonyfa? Hát az még most is áll, csak már díszek nélkül. Merthogy konténeres, gyökeres fát vettünk, hogy majd kiültetjük. Mostmár 4-5 cm-es üdezöld friss hajtásai vannak, szóval várjuk a jóidőt hogy kitehessük :D
 
T
De jó! Nekem is volt egyszer földlabdás karifám, az sajnos nem élte túl a műveletet, kiültetés után elszáradt :(

A lámpabura meg überkirály, ezzel a technikával egyszer én hőlégballont gyártottam, csak azt lufira kellett applikálni :)
 
Az is jó ötlet, de akár hőlégballon-lámpabúrát is lehetne alkotni, az aljára kis kosárkát is akasztva tök jól nézne ki pl gyerekszobában.
 
T
Igen, a kosárka meg a fültisztító-pálcika dobozából készült :) Újságpapír-darabkákat ragasztottam a felfújt lufira, tapétaragasztóval, több rétegben, aztán amikor megszilárdult, akkor leeresztettem a lufit. A "kosárka" meg fonalszálakkal lett felerősítve, de előtte azt is bevontam egy darab anyaggal. Az újságpapírt meg befestettem mindenféle tiritarkára :) Ajándék volt egy barátnőmnek, kb. 25 éve :)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
PapírCica
Olvasás
1,204
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

PapírCica további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére