Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2014/20 Mozgalmas hétvége

Szőrmóknak jeleztem már kb 2 hete, hogy szombaton Papírcicc szülinap, reggel nem hagyom aludni. Ettől nem volt valami felhőtlen boldog, de legalább a mai nap nem keltettem 7-kor :D
Tegnapi napot nagyon vártam, hogy kicsit együtt motorozzunk, csak én is azt hittem többen leszünk. Vártam, hogy többetekkel is találkozok, de ez nem annyira jött össze. Végül is a jó oldala az egésznek, hogy 4-en kényelmesebben mozgolódtunk együtt és a végén kompozás helyett, Párkányban bemutattuk a kedvenc sütis helyünket Ciccéknek is :D

Mai napra meg kitaláltuk, hogy lemegyünk a Mecsekbe motorozni egyet, hiszen nekem már úgy is megvan a pályamatricám (jövőhétre úgy is kelleni fog mindkettőnknek), Szőrmók meg vett egyet a GTS-re.
A GS-en leakart szakadni a fejem, mert hát azért 140-150 km/h-val mentünk és szembeszél volt természetesen, ezért is indexeltem le 50 km után egy pihenőnél és akkor vetettem fel egy ötletet. Már régóta gondolkodtam azon, hogy úúúgy kipróbálnám Szőrmók legújabb szerzeményt, de mikor egyszer még az elején csak ráültem, hogy milyen ilyen is, már megijedtem, hogy alig ér le a lábam, meg Szőrmóknak se engedtem, hogy elengedje, mert azért 300 kg-val nem szívesen dobálóznék. Úgy voltam vele, hogy úgy is ha már az M6-oson vagyunk, az egyenesben, gyér forgalomban úgy se tudok nagy hibát véteni. Így rákérdeztem, hogy rám meri e bízni... Válasz: "Persze!". Azért először megint csak ráültem és próbálgattam, hogy elbírom e, hogy ér le a lábam, stb. Átmentem a teszten és engedett is. :D
Óvatosan elindultam, mert már hallgattam tőle, hogy olyan 40 km/h-ig érezni a gép súlyát, így igyekeztem nem eldobni szegényt és 2-esben kievickéltem a pihenőből, biztos ami biztos alapon. Aztán óvatosan elkezdtem húzni a gázt... Olyat ugrott! De a csend megmaradt! :D Beszarás milyen szélvédelme van és az ülést úgy éreztem, mintha fűtene alattam, ami lehetetlen, mert nincs bekötve ilyesmi :D 150-nél is kényelmesen éreztem magamat és azon röhögtem, hogy Szőrmók meg teljesen befeküdve a kis plexi mögé halad előttem a GS-sel :D Én is ilyen hülyén nézek ki rajta mikor bebújok???
Megbeszéltük, hogy nem őrültködök, ezért is engedtem magam elé, hogy a diktált tempót tartsam. Következő pihenőnél le is indexeltem, hogy hirtelenjében elég is volt, bár dolgozott bennem az adrenalin, mert annyira könnyen ment fel kihúzatások nélkül is 150-re :D Szóval visszacseréltük és a tolnai lehajtóig szenvedtem a GS-en szélvédelem híján :D
Hazafele is M6-oson jöttünk és akkor is felvetettem, hogy mi lenne ha megint megkaphatnám? Persze, vigyem. Nem gond.
- És mi is a vége...?
Óvatosan rám néz, mosolyog egyet:
- 220-at mentem még csak vele. De neked nem kéne! Sok az már! ... Na jó, 200. Oké?
- Oké!
Elindultam, mert hogy majd Ő utolér. 200-ig mentem először. Visszaengedtem. Dolgozott az adrenalin, hogy tudna ez még többet. Olyan könnyen felment 200-ra is! Bevártam Szőrmókot, haladtunk kényelmesen. Nem bírtam ki. Ki balra és uzsgyi! 230-ig vittem. Szerintem ment volna még. Eszméletlen érzés! (A poén, hogy kocsival se mentem még ennyivel!)

Rájöttem, hogy nagyon kipróbálnék valami igazi erőgépet, de ismerem magam. Nem bírnám ki, hogy ne hajtsam meg. Szóval viszont vennem sosem szabad majd. De kipróbálnom egyszerűen MUSZÁJ!!!
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Azért hazafele kaptunk egy enyhe esőt :)
Jövőhéten Montenegróban leszünk. Remélem azért 30 fok nem lesz, egy 22-vel megelégszek :D
 
Nem baj ha olyan sűrűn nem írod le vallomástételszerűen a szabálysértési tevékenységedet.... :D
Bocs, hogy nem tudtam menni a szülinaposra, de hétvégére két meló is kerekedett. Nekem már csak ilyen a nyár...(lassan két évtizede), ilyen ez a popszakma.
 
Akkor megy a titkosításba :D Amúgy meg szeretek hazudni! Ezt mindenki tudja, hogy ha kérdezek, akkor is hazudok!!! :D
 
Amúgy gondoltam, hogy Te nem fogsz jönni. Még márciusban megmondtad, hogy Neked a május úgy ahogy van, necces. Az esküvők miatt.
 
250-et megy siman de onnan egy lepest se tovabb egyszerüen nem forog többet le van szabalyozva.Jo parszor kiprobaltam mar.De a legjobb benne hogy az ember megy 60 nal 5.ben es rahozod a gazt gyorsul 250 ig ..Ja es persze mar valtani se kell.
 
Utoljára módosítva:
Igen, ezt tapasztaltam! El is voltam képedve, hogy nem kell kihúzatni! Nagyon megtetszett a gép, de nekem azért mégis csak nagy :)
 
V
Ez van, amikor a nagy köbcenti-nagy nyomaték nem hazudik :D Mondjuk az enyém 6.-ban 60 alatt kissé rángat, de 80-90-ről visszaváltás nélkül simán lehet vele előzgetni. 2 személlyel, megpakolva, esetleg már visszalököm 5-ösbe... :)
(Meg amúgy is, mert élvezem azért, mikor jobban meglódul a negyed tonnája... :D)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
ekime6
Olvasás
94
Hozzászólások
16
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

ekime6 további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére