Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2014/09

Sajnos, ahogy erre számítottam is magamtól, borzalmasan teljesítek ebben a fotóblogolásos dologban. Védelmemre legyen mondva, elég sokat dolgozom mostanában (tudom tudom, nem kifogás...mert más is...).
Lehet nekem inkább havi és nem heti szinten kéne ezt űznöm (azt talán tudnám tartani )

Na mindegy.Ezen a héten megint macskát hozok (mert a munkámról nem tehetek ki képet, és azon kívül mostanában nem sok minden történik)
Mukisunk kedvenc helye a motorostáska, már amikor épp nincs fent nálunk a hátsó doboz, mert abból is szedtük már ki párszor :) Nem tudom miért szereti ennyire, érzi rajta a szagunkat, vagy megjegyezte, hogy ha az eltűnik a lakásból, akkor mi is eltűnünk vele és ezt megakadályozandó rátrónol.
Mindenesetre mindig jót derülünk rajta és indulás előtt már hagyományként hangzik el: "Na, jön a macska is?"Csatolás megtekintése 14969
  • Like
Reactions: 7 emberek

Hozzászólások

régen a nagymosást a Zanyukám mindig úgy abszolválta, hogy előre szétválogatta a szennyest, és külön halmokba pakolta a földön az egyben mosandókat... amikor ilyen alkalmakkor eltűnt a macska, akkor általában egy pulóver ujjában, vagy egy farmer szárában találtuk meg valamelyik ruhahalom közepében :D :D :D
 
Igen arra mi is rájöttünk, hogy ha kedveskedni akarunk a szőrös lakótársnak akkor nincs szükség drága játékokra....elég valahonnan beszerezni egy kartondobozt... :)
Nekem eddig csak kutyusaim voltak, így amikor hozzánk került, tapasztalatlan cica tartóként gyakran félórákat tudtam eltölteni a keresésével (úgy hogy a lakásunk kb 34m2 és ebből a konyhába meg a fürdőbe nem mehet be...)
Ma már általában pár perc alatt megtalálom, bár azért még meg tud lepni (mint amikor valahogy feljutott a ruhásszekrény tetejére és beesett mögé) :)
 
Még egyedül laktam Zuglóban, amikor egyszer két napa eltűnt a macskám. Éjszakánként hallottam a nyávogást, akkor mentem körbe-körbe, de mivel nem találtam, arra gondoltam, hogy kiugrott az erkélyről (első emelet), és valahol a kertben bandázik. két nap után az ágyneműtartóban találtam meg. Még meg is volt sértődve,hogy felébresztettem. Amúgy nem kakált vagy pisált bele, amin szintén csodálkoztam.
 
T
Ha két napig nem evett és nem ivott, akkor nem volt mit kiválasztani (hogy szépen fogalmazzak) :D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Suzanne
Olvasás
93
Hozzászólások
18
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Suzanne további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére