Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2014/05 Féléves vizitem a fodrásznál

Először is: évente maximum kétszer megyek fodrászhoz, akkor is hajat vágatni, mert rohadt gyorsan nő. Esetleg vannak kivételes alkalmak, mikor pl. esküvőre kell valamit kezdeni a bozontommal.
Mindig mondta mindegyik fodrász, hogy a göndör egyenest szeretne, az egyenes göndört. Sokáig "sírtam" miatta, hogy miért göndört tudnak tartósan csinálni, fordítva miért nincs ilyen??? Majd 2013 szeptemberében ráakadtam egy facebook-os hirdetésre, a White Hairtől. Rájöttem, hogy a Brasil Cacau az én mentsváram.
Mindig csak a gondolat volt meg bennem, hogy utána kéne érdeklődni. Vagy el kéne menni. Erre jött a Karácsony és Szőrmók unokahúga egyenes hajjal jelent meg előttem. Ő elment erre a kezelésre. Egyből rátapadtam a hajára és kérdeztem, hogy szerinte jó-e, megbánta-e, stb. Bár Ő fele annyira se volt olyan göndör, mint én. Végül már azt is tudtam, hogy az Erzsébet téri Hajas Szalonban volt. Teljesen rákattantam a témára, de csak azon estén. Majd így el is felejtődött, mert hogy minek is az nekem...

Eljött a múlt hét, mikor is Anyum közölte, hogy megy majd jövőhéten fodrászhoz, menjek el akkor vele vágatni. Kaptam az alkalmon, hogy mi lenne, haaa... Válasz: "Rendben, menjél.". Felrohantam a géphez, rágugliztam a szalonra és már telefonáltam is. Mára kaptam is időpontot 2-re :D
Azért tegnap készítettem még egy fotót, hogy akkor
ilyen volt: Csatolás megtekintése 14423 ééés maaa ilyen lett: Csatolás megtekintése 14424!

Ahhoz, hogy ilyen eredményt kapjak majdnem 5 ÓRÁT kellett ülnöm a fenekemen, amibe majd bele őrültem :D A lényeg, a procedúra:
1. Hajmosás... Hajvágást is kértem természetesen, amit egy srác végzett el rajtam. Mit ne mondjak, jól "megkopaszított", bár én mondtam a 10-15 cm-nyi vágást :D Majd megszárította és még fél órát pepecselt. Nekem még ennyit nem szenvedtek a hajammal, még akkor sem, mikor alkalmi frizura kellett!
2. Megint hajmosás. Majd 10 percig balzsamos ülés még a székben és újra hajmosás. A cuccost már egy csajszi csinálta, Gabi. Mint mikor hajfestés van, úgy vitte fel a lényeget a hajamra, amit később rászárított. Ezt követően jöhetett a tincsről tincsre haladás, ugyanis vasalni kellett. Kicsit megijedtem mikor 5x, 6x, 7x is végig húzta a gépet a tincseimen, de mondta, hogy no pánik, bele kell sütni az egészet a hajamba. Ez volt kb. 2-2,5 ÓRÁS munka. Azt hittem ott helyben meg is őszülök... Mi lett volna, ha hosszú marad a hajam? Legalább eldumált velem addig is :D
Ezek után ismét hajmosás, ismét valami 10 perces-balzsamos várakozás és öblítés. Hajszárítás.
El se hiszem, hogy ilyen marad. Legalább is egy ideig még biztosan :D Bááár Gabi teljesen ki volt, hogy nem bírta szögegyenesre csinálni a hajam, de mondta hogy lehetetlen, annyira vastag szálú a hajam. Egy apró hullám maradt benne, de azt nem is bánom. Ad egy kis formát. Ennyi kellett. :)

Anyum reakciója, mikor hazaértem:
- EZ GUSZTUSTALAN! Jézusom, mit tettek veled??? Soha többet!!!
Barátnőm reakciója:
- EMESE B*ZDMEG, HÁT EZ KIBEB*SZOTT K*RVA JÓÓÓ!

Na, akkor most mi van? Mondjátok meg Ti! :D ŐSZINTE válaszokat szeretnék :)
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

Tartom magam a fércbukos verzióhoz: TÖKJÓ! :D
Anyud szegény meg majd megszokja :) A szülők már csak ilyenek, nekik az eredeti verzió a nyerő :)
 
Nekem mindkettő tetszik! :) Mondjuk a göndör kislányosabb, az egyenes olyan nagyon NŐ!
 
Utoljára módosítva:
Én is szerettem a göndör hajam, csak SEMMIT nem tudtam vele kezdeni. Illetve tudtam volna, de én nem vagyok hajlandó 10 percnél többet a tükör előtt bármit csinálni :D
 
Ismerős a problémakör. Így van ez az egyenes hajjal is, azzal is foglalkozni kell(ene). :D
 
Na nekem ezért rövid, de sajna engednem kell az itthoni kérlelésnek, hogy növesszem meg. Majd meg fogja látni, hogy nem lesz értelme megnövesztetni, mert akkor meg össze fogom fogni és még aludni is úgy szoktam! :D Pontosan a fent említett probléma miatt: valamit mindig kezdeni kell vele.
 
A fodrász csajszit teljesen kiborítottam azzal, hogy soha nem festettem, soha nem szárítottam még magamnak, sosincs kiengedve, és ha csak nem szárad éjszaka, akkor össze van gumizva éjjel is. Szerintem majdnem szívrohamot kapott :D
 
Utoljára módosítva:
Mitől volt kiborulva? Végre látott egy egészséges hajat ami nincs szétvegyszerezve, agyonkínozva? :D
 
T
Van egy ilyen hajászkodós könyvem, az is azt írja, h lehetőleg kerüljük a sok kémiát a hajon. Egyébként még szó is van rá, amikor a sok kence tönkreteszi a hajat: túlpampucolt. :D
Most viccen kívül, nem hazudok :)
 
Ez olyan, hogy attól is ki volt akadva, hogy nem volt táskám. Mondtam, hogy minden elfér a kabátom zsebében: telefonok, kocsikulcs, krém, szemcsepp, zsepi, cigi, iratok. Nyáron van nálam táska, mert akkor zsebem nincs :D
Hát no, nem vagyok kifejezetten egy nőcis alkat...
 
Utoljára módosítva:
Hm, a legtöbb tőlem idősebbnek jobban tetszik. Az irodában se díjazták a lányok, Tiborom meg csak annyit kérdett: "És te ezért fizettél?"... :confused: Evvan.
 
Nekem azert tetszik az jobban mert az te vagy es sokkal vaganyabb.Az egyenes mesterkelt.Persze ez csak az en velemenyem.
 
Hm, most kérdezzünk meg egy olyan embert aki még nem látta Ekimét élőben sosem és nem tudja melyik az igazi haja :D
 
Én ugyan tudom, de szerintem a göndör tényleg jobban passzol az egyéniségedhez, már amennyit itt megismertem belőled. De a lényeg az, legyen bármilyen is, te érezd jól magad a bőrödben! :)
 
Igazából jobban szeretem. Csak pl. az apró macerák: hajmosás után halál fésülni, ha megszáradt; motorozás után esélytelen a kifésülés, egyből hajmosás, ami kicsit könnyít a dolgon; mindig szanaszét áll és kiengedve tragédia.
Most meg mi van? Az ujjaimmal megfésülöm oszt kész is vagyok. A kényelmes mindenemet... De még egyszer nem lesz egyenesítve :)
Annyira fura, hogy nem göndörödött be... Természetellenes :D
 
Utoljára módosítva:
Ugye. :D Motorozáshoz javaslom, hogy fond be, vagy legalább 3 hajgumit tegyél bele és nem lesz gond. :ok:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
ekime6
Olvasás
2,319
Hozzászólások
80
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

ekime6 további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére