Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2013/06

2013 / 06

A helyzet idén eddig változatlan .. csapadék és csapadék ..

Egy kis változás azért van benne mivel most nem hó és utána eső ,hanem most eső és hó volt a menü :D

....Úgy gondoltam ezen a héten optimalizálódik a helyzet a hónaphoz képest ..

Szerintem nincs is annál jobb mikor a szabadban száríthatod a ruháidat mosás után..
.........DE mindig esett valami ... .... ....

Pedig azt hiszem ,hogy már mosnom kellene .................

displayimage.php


ui: ez a kép a hét elején készült .. pár napra rá csak rászántam magam a benti teregetésre.
3 adag ruhát mostam amit a fürdőszobában a mennyezeti szárítón terítettem ki.. mikor mindennel végeztem felhúztam és 1 perc múlva kiszakadt a plafonból a szárító és az összes ruha a fejemre landolt ......... No komment.... :heureka:

Hozzászólások

Bae átérzem a dolgot...kitartás!Reméljük hamarosan a napsütés fog dominálni!:)
Én azon szoktam bosszankodni nyáron kis pólókat hordunk félóra és száraz télen bezzeg hideg van és ráadásul vastag pulcsikat kell szárítani:heureka:
 
Együttérzek... tegnap három adagot mostam, mára van még kb kettő... csak meg kell várni, míg megszárad, mert már benn nincs hova teregetni.

Többször gondoltam arra, hogy "a mosónők korán halnak".
 
Ma is bosszankodtam mert 3 napja száradnak a munkásruhák és reggel sem tudtam összehajtani .. Szívás :)
 
Mi pár hónapig egyáltalán nem tudtunk itt mosni: akkora pára volt az építkezés miatt, hogy ha száraz ruhát hoztam volna a házba, az is vizes lett, nem hogy a vizes megszáradjon... és persze ha kint nem tudtunk teregetni, az azt is jelenti, hogy folyamatosan szellőztetni se lehet (nem mintha ért volna bármit, november végéig nem volt ablak(!) a felső szinten, mégse száradt ki...), szóval ennyit erről. Próbáltunk mindent, szellőztetési mintákat, kis párátlanítót, ipari gázpalackos hőlégfúvót, de semmi nem segített. Végül eljutottunk oda, hogy ezen csak egy rendes, nagy kompresszoros párátlanító bírhat el, és tényleg. Az már kordában tudja tartani a párát, nem penészednek a ruhák, a bútorok, és még fűt is 300 wattal. Télen ideális. Mire jó idő lesz, lehet, hogy megleszünk nélküle is, egy ideje már csak éjszakai árammal használjuk (eleinte kellett 7/24-ben). Sokszor sikerül 60% alá (=nagyon kellemes) nyomni vele a páratartalmat, ami eleinte 80% fölött (=kibírhatatlan) volt.

Na a lényeg, hogy most már megszáradnak a ruhák is. Nem egy éjszaka alatt, mint panelban, a vastag cuccokat ezért még mindig elhordjuk anyámékhoz, de a fehérneműk, pólók, ilyesmik simán.
 
Aztakkkkkk.......u...
Nem semmi alvaro!
És előre láthatóan meddig tart még ez az építkezés?
Lehet nem ártana nektek egy szárító gép sem.
Mikor a fiam kicsi volt sűrűn használtuk a párásítót. Az egyik este elfelejtettem kikapcsolni és arra keltem ,hogy bazi nagy köd van a szobában és nagyon nehéz a légzésem..szóval sejtem ,hogy nektek milyen lehet..
Én legalább tisztított vizet szívtam de ti meg ki tudja...
Mik vannak...
 
A fő része készen van, a tető(tér) megépítve, be van szigetelve, vakolva kívülről, alsó szinten az új ablakok-ajtók kivágva, hozzáépítés is megvan, fent-belül meg belső vakolat, és a padlón a glett. Padlóburkolás, festés fönt még nincs, lent még át akarunk helyezni egy fürdőszobát lent (az új helységbe, a réginek meg kiverni a válaszfalát), és tényleg megvan. Most holtpont van persze, költségvetési és járhatósági szempontból egyaránt (ha akarnának itt dolgozni, akkor se bírnának autóval följönni ide). De a lakható szintet megütöttük :)
 
Átérzem a nehézségeiteket lányok-asszonyok! Én már nem bajlódom ilyesmivel. Iparszerű adagban nyomom a mosás-szárítást.
Recept: Kell hozzá 4 gyerek (egy kollégista, egy átöltözős mániás kicsiben és két sportoló), 1 kamionos (olajos), 1 nőnemű ( emberek között dolgozok,itthon dolgozok, háziasszony vagyok).
Napi egy adag mosás, hétvégén 5-6 adag mosás egy 8 kg-os géppel, ugyan ennyi szárítás egy 7 kg-os géppel. Szükség van egy hajtogatni szerető némberre és egy lánygyerekre, aki szeret vasalni. Ha mindez meg van, akkor már csak apával kell megküzdeni, aki ha hazajön azon szirénázik, hogy a tisztamosotthajtogatottvasaltruha miért nincs a nappaliból elrakva? Ekkorra már elfogy a lendület, hogy ennyit vacakoljak a ruházattal! :(
 
Ilyenek ezek a férfiak :D :D Én amúgy ma értem magam utol mosásban úgyhogy nagy 3 nap szünet :cigi2: :D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
bae
Olvasás
502
Hozzászólások
16
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

bae további bejegyzései

  • 2015-03
    Megkapta Feci az új autósülését amit trónnak hívok :D Szolnokon vettük...
  • 2015-02
    Azt hittem leáll a szívem amikor a gépem ilyet csinált :bae: Venni...
  • 2015-01
    Az első 2015-ös kenyerem :buek::D
  • 2014/52
    Az 52 hét nem is szólhatna másról :ok:
  • 2014/51
    Én mondtam ,hogy időben induljunk vásárolni :cool:

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére