Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Új év, új élet?

Évek óta ücsörgök egy sehova se vezető, de legalább kényelmes munkakörben, de valószínűleg közeleg az idő, amikor feleslegessé válik az amúgy se túl nagy mennyiségű munkám, így mindenképp fejlődnöm kell, és tanulnom kell új dolgokat.

Sok minden érdekel, és ez általában csapongásban és végül sehova se jutásban szokott végződni, ezért megpróbálok egy új módszert.

Minden napot dedikálok egy adott területnek, amiről szeretnék ismereteket szerezni, és igyekszem naponta legalább egy órát tanulással tölteni.

Természetesen a szabadidő és motorozás sem maradhat ki, amint visszatér a jó idő, így a szombat, ahogy eddig is, a motorozásé lesz.
  • Like
Reactions: 6 emberek

Hozzászólások

Szerintem elsősorban azt kell megtalálnod majd, ami nemcsak érdekel, de jobb tudsz benne lenni, mint mások, és amúgy is beilleszthető az életed többi részébe. Nem lesz fájdalommentes, de néha muszáj váltani (nemcsak a motoron;)) Kívánok hozzá sok erőt, egészséget, türelmet, reális önértékelést!:love:
 
Most minden szakmunka nagyon értékes lett. A férjem kárpitozni kezdett el tanulni, de volt már pár éve, amikor egy kulcsmásoló akarta átadni neki az egész boltot gépekkel együtt, mert nyugdíjba szeretett volna menni, és most is van egy cipész, aki fűzi, hogy inkább hozzá járjon tanulni. Nem tudom, miféle váltásra gondoltál, de mindenképp érdemes ilyen irányban is gondolkodni. Tényleg egyre értékesebbek a jó szakemberek meg a kihaló félben lévő szakmák.

Hajrá!
 
Van itt a harmadik szomszédban egy 72 éves egykori katonatiszt. Nagy alkesz, de úriember. Idén január elsejével letette a lantot. Azt mondja, eddig a cipészkedés jó unaloműző volt, és jólesett neki, hogy fillérekért segíthetett az embereken. (Nem volt rászorulva az anyagi oldalára.) De a cipők sem olyanok már, mint régen, és a javításhoz kapható anyagok sem. Anyagért le kell menni Pécsre, itt Kaposváron megszűnt az ilyen bolt (is). Nem fog a ragasztó a mai talpanyagokon, el is mállik, nincs mihez ragasztani. Ő is öregnek érzi már magát. Nincs tovább. Innentől nem tudom, hova viszem a cipőimet, mert ebben is van olyan, amihez érzelmi alapon ragaszkodom. Az első motoros bakancsom, ha nem is szalonképes már, de megvan: 25 éves, és ha megcsinálná Lajos bácsi a talpát és kiboxolnám, még hordhatnám motorra. Jó lenne egy igazán jó nadrágszíj is...
Szépek ezek a dolgok, de a megélhetés belőle elég esetleges. Nem tudom, mennyi affinitásod van hozzá, érdemes számítógépes tervezést tanulni, műszaki rajzoló programokat, mert az ilyen régivágású gyártástechnológus, mint én, már nem kell sehova.
:love:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
M600
Olvasás
685
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

M600 további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére