Zsongorkő

Írta BajateamOldlady a Nagyi "titkai" blogban. Megtekintés: 974

Kedvesem,már két éve tervezgette,hogy elmegyünk a Zsongorkőhöz. Május elsején végre sikerült.

A társaság délelőtt 10-kor találkozott a Bajai AVIA benzinkúton. Akkor még kicsit borongós volt az idő,de mire Kővágószőlősre értünk (KB 100 km),már gyönyörűen sütött a nap. Kicsit elkeveredtünk,ezért a helyiektől útbaigazítást kellett kérnünk. Ahány emberrel beszéltünk annyiféle útvonalat javasoltak. –Azt hiszem, sikerült a legnehezebb terepet kiválasztanunk-:moonwalk:

Leraktuk a motorokat, átöltözés, motoros ruha, sisak a dobozokba aztán irány a hegy!Egy hegymászónak ez a terep biztos csak egy séta lenne,na de egy motorosnak !?:csam: Követtük a turista jelzéseket. Sziklamászás,bozótos,kidőlt fák…

Először a Babás szerkövekhez mentünk-ez is nagyon szép! Na,de kicsit feljebb A Zsongorkői kilátó ….! Csodálatos látkép tárult elénk! Csak ültünk,és nem tudtunk betelni a látvánnyal!Megnéztük a Pálos kolostor romjait,és elmentünk a Sasfészek mellett. A Mecsek csodaszép! Olyan medvehagyma tengert még nem láttam. Az egész erdőt átjárta a hagymaillat,és gyönyörű! Mivel most virágzik a medvehagyma,így hófehér virágszőnyeg borított mindent.

Lefelé jövet már remegett a lábam ( már nem húsz évesek) de megérte! Du. 4volt mire visszaöltöztünk és elindultunk hazafelé. Bátaszéken mindenkinek járt egy jutalomfagyi.

Ha tehetitek menjetek el ,mert nagyon szép !:)
További képek: https://photos.google.com/share/AF1...?key=N3dRMzFzSDJqYXd4Q2JqOXAwdmtpOXZ5SW41V3Vn

Csatolt fájlok:

ekime6 és NaNa kedveli ezt.
  • NaNa
  • Yamina
Hozzászólnál? Jelentkezz be...