Yamibaba tele

Írta Picar a Picar blogja blogban. Megtekintés: 402

Elég rég írtam már motoros témájú blogot, így most kicsit behozom a lemaradást:)

Szóval telelünk. Eleinte az udvaron árválkodott, de a hóesés elől Ádám bemenekítette az irodába (Móni és Bae tudják ezért mit kellett küzdenie:))... És akkor megindult a nagy szerelhetnék, mivel új kütyüt kap a drága, benzinszintmérő kerül bele.

A legutóbbi TDM élettörténetes blog óta nem esett át kardinális változtatásokon, inkább csak hasznos kiegészítőket vettünk neki, kapott karácsonyra mobilgarázst is, bár még élesben nem próbáltuk mit is tud, de ígéretesnek tűnik (remélem ez már nem lesz kutyaeledel mint az előző pár ponyva...)

Hogy boldogságunk és biztonságérzetünk teljes legyen, Ádám elkezdte megtervezni a bukócsövet, papíron már létezik, remélhetőleg még szezon előtt ez is elkészül. Annyival azért szeretné megspékelni a dolgot, hogy a bukócső legszélesebb pontjára egy-egy lámpát tesz, így sötétedés után is látható lenne a gép teljes szélessége, ő pedig jobban látná az utat, bár igazság szerint ezt a rend őrei mennyire díjaznák, de ez a jövő zenéje lesz:)

Időközben beléptünk egy klubba, ami nem coloros, halálosan komolyan vevős klub, inkább a csamra hasonlít, Miskolci Motorosok Klubja, egyelőre csak myvip klubként üzemelünk, de ki tudja mit hoz a jövő, tekintve hogy a Steeltown MC nem nagyon hallatt magáról mostanság, még bármi megtörténhet...
  • NaNa
  • Picar
  • NaNa
  • Picar
Hozzászólnál? Jelentkezz be...