Visszaemlékezés az ELSŐre

Írta Vickancs a Vickancs blogja blogban. Megtekintés: 263

Mit csinál az ember lánya téli napjaiban, hát nosztalgiázik. Előszedtem a régi képeimet, hogy merre jártam, motoroztam, hova is kellene megint elmenni stb.
Így került elő a 8 évvel ezelőtti képeim az első motorkámról. Ami nem volt más mint egy Honda XL 600V Transalp. A forgalmi engedélye szerinti szín besorolása bordó/kék . Ha nem látod bordónak, se kéknek akkor nem a szemeddel van a baj, hanem a bürokrata rendszer hibája, hogy a lila színt nem ismerik fel. Ez a motor gyári színe, nem lett átfújva, csak az index vonalába lett pluszba narancs fényvisszaverős matrica ragasztva.
Egyébként a mocim neve Lila Liba vagy Transi volt.
Ezt a motoromat 1 szezont használtam, mert be kellett ismernem, hogy "kezdőmotornak nagy nekem".
Mikor megvettem az ülésébe volt még 2 cm hozzátéve, vissza lett alakítva, de még így se volt elegendő a magasságom. 173 cm-vel is csak fél talpaztam, ami számomra nem jelentett maximális biztonságot. Valamint 2,5 mázsa ha elindult oldalra ..... egyedül nem tudtam felállítani.
Hiába imádtam benne a V2-es motort, a hangját, a terepgumit amivel homokba is bátran mehettem és megannyi mindent, de beláttam, hogy egyenlőre ez a motor nekem nem biztonságos .... Sok-sok könnycseppet ejtve eladtam.

Csatolt fájlok:

NaNa, Vidék, Szegecs és 1 másik tag kedveli ezt.
  • NaNa
  • Vidék
  • Vidék
  • Szegecs
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...