V. Mentőmotoros Nap

Írta Betti364 a Motoros élmények, érzések :) blogban. Megtekintés: 611

Na hát ahogy megígértem :) 2018. 08. 11-én reggel 8 órától volt a gyülekező a Hősök terén. Jöttek is a motorosok szép számmal, olyan 180 körül lehettünk mire indulás volt, azaz 9 óra.
A Facebook eseményként meghirdetett V. Mentőmotoros Nap regisztrációhoz kötött volt, ezt még egyszer meg kellett ismételni érkezéskor, bemondtad a neved, kaptál ebédjegyet meg matricát, aztán mehettél tovább. Tartottak egy beszédet a szabályos közlekedésről, hogy a rendőrök és polgárőrök milyen módon fogják előttünk lezárni az utakat, hogy engedjük el őket, stb.stb.
9 órakkor elindultunk a Hősök Teréről és Péliföldszentkeresztig meg se álltunk :) az útvonal szuper volt, főleg Pilisszentkereszt környékén ahol úgy leült a köd, hogy 12-14 motorosig láttunk magunk elé, csodaszép volt. Az első megállónál egy kedves kis tó fogadott minket, és egy közelben lévő büfé. Itt a mentőautóból előkerültek a pólók, kitűzők, kulcstartók, nyakba akasztók és minden egyéb reklám-cikk amiket meg lehetett vásárolni. Kitűzőt motoronként mindenki kapott egyet :)
Itt egy órás pihenőnk volt, majd felpattantunk a motorokra és indultunk tovább Császárra, Henryx City Westernvárosba. Az eredeti útvonalat 133 km-ben határozták meg, de mi ebben egy icipicit elcsúsztunk és kb 180km lett belőle, miután a fiúk Bokod után nem Császár fele vettük az irányt, legalábbis nem rögtön, hanem először Pusztavám, majd Mór, Bakonysárkány és végül Vérteskethely felé vezető kerülő úton juttattak el minket a western világba. Ennek köszönhetően kicsit rohanni kellett a 14.00-kor kezdődő bemutatóra, de láttuk a Westernshow-t, a gyerekek és szüleik utána kipróbálhatták a vasutat is amit ki is raboltak a banditák. Volt tombolavásárlási lehetőség igen komoly nyereményekkel, és mentős bemutató is volt ahol azt láthattuk hogy mentenek a motoros mentősök/mentőmotorosok.
Majd jött a tombolahúzás, ahol mi sajnos nem nyertünk, de sokan nagyon boldogan távozhattak és értékes nyereményekre tettek szert, ezúton még egyszer gratulálok nekik!

18.00 környékén lassan mindenki elindult hazafele, mi is így tettünk és alig vártuk hogy hazaérjünk és pihenhessünk, mert hosszú és élményekben gazdag napunk volt, sok motorozással, ahogy azt kell :D

A65A894C-F3A5-4762-88F1-4FCE8AE183BC.jpeg
bocsi, NaNa és storm kedveli ezt.
  • NaNa
  • Betti364
  • bocsi
Hozzászólnál? Jelentkezz be...