Tavaszi napsütés egy kis széllel megfűszerezve :)

Írta Betti364 a Motoros élmények, érzések :) blogban. Megtekintés: 341

DE02630C-F5BB-42B6-B408-51BDD280E018.jpeg

Hát Murphy azért ma is dolgozott, mert bár gyönyörű napsütés volt egész nap, azért az idő még igazán meleg nem volt, főleg nem reggel. Én koránkelő típus vagyok, reggel 8-kor már a lovardában voltam és edzést tartottam a lovamon, ahova még akkor kocsival mentem mert túl szeles volt az idő, és a széllökések elég erősek voltak. Az autóban ülve hallgattam a rádiót ahol azt ígérték hogy délutánra megszűnik a szél, ami valljuk be kis túlzás volt :D
Ennek ellenére miután minden itthoni/családi program véget ért (ma már nem volt sok), akkor úgy döntöttem hogy csinálok egy minikört és Dunakeszin majd Gödön át a 2-es úton elgurultam Monsterrel Vácra, lementünk a Révhez a Dunapartra, ahol tényleg csodaszépen sütött a nap, rengetegen sétáltak a gyerekekkel, kutyákkal, rengeteg motorossal is találkoztam útközben oda is és visszafele is, pedig visszafele már az M2-esen jöttem, pedig nem arra akartam de hát a GPS-szel nem mindig értünk egyet :D
A lényeg hogy az idő szerintem csodaszép volt, motoron is, bár az M2 hideg volt, a városban és városok között igazán kellemesen lehetett motorozni :)
Bárki aki ma kihasználta a napsütést, remélem jól érezte magát, aki kihagyta, annak az a jó hír, hogy állítólag mostantól egyre melegebb és naposabb időnk lesz! :)
Mindenkinek szép estét!!!ui: egy másik motoros helyen (motoglobe) van egy nagyon szuper egyhetes motorostúra, azt itt nem tudom meghirdetni esetleg? Nagyon szupernek tűnik :)
storm, NaNa és bocsi kedveli ezt.
  • NaNa
  • Betti364
  • Vidék
  • NaNa
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...