Túra 4 . nap

Írta Betti364 a Motoros élmények, érzések :) blogban. Megtekintés: 550

Hát kicsit késve, de itt a negyedik napunk :)

Baskában indulás előtt, ahogy mindig a túravezető elmondta mi lesz a napi program, de most lehetősége volt azoknak akik magasabb tempóra várnak, hogy előre menjenek. Hát én csatlakoztam a fiúkhoz, és 4 motor levált, elindultunk. Baska-Karlobag-Novigrad útvonalon mentünk előre, nagyon szuperül haladtunk, már mentek a szerpentinek is, főleg a gyönyörű napos partvonalon ahol minden annyira gyönyörű.... Sajnos elmentünk a kanyarban is ahol féknyomok mutatták hogy valószínűleg hol vesztette el az uralmat motorja felett az a magyar motoros aki kedden vesztette életét Horvátországban. Sajnos többet nem tudunk annál amit a neten találni, ami ugyanaz a cikk szóról-szóra mindenhol.
Ennek ellenére mi megpróbáltuk élvezni az egész utat, ami tényleg páratlanul szép, mindenkinek ajánlom, az út minősége tökéletes, a kanyarok szuperek, könnyen vehetőek, a motorok nagyon jól tudnak dőlni és tapadni, van lehetőség előzésre is, egyszóval motoros paradicsom.
005D12F3-43D4-4408-94B2-F7EAD437A502.jpeg
Novigrad volt megbeszélve mint találkahely a többiekkel, de mivel mi megálltunk fényképezni is, ők meg is előztek már csak azért mert volt egy út amit félig lezártak, és a többiek megfordultak, mi kivártuk a sort és tényleg Novigrad városában találkztunk, míg ők a következő városba mentek :D
C35B9A91-0405-4E92-A2CF-066A2AA92162.jpeg
A lényeg hogy összetalálkoztunk és mentünk Obrovac felé, eltávolodva a tengerpartról, mely útvonalon a városokon át egy tengervíz által feltöltött, de édesvízi folyó folyik (Zrmanja).
A látvány fantasztikus! Szinte hihetetlen, hogy mindentől viszonylag távol, léteznek még ilyen paradicsomi helyek.
Obrovacot magunk mögött hagyva a hegyek között motoroztunk tovább. Eredetileg elmentünk volna Kninbe is, de sajnos egy eltévedésnek köszönhetően 2 órán keresztül mentünk teljesen más irányba szellemvárosokon és erdőségen földutakon keresztül :D
Na ez a rész annyira nem tetszett, de csak azért nem mert az útvonal nagyon unalmas volt, semmi látnivaló, a táj változatlan volt, és alig vártam hogy kijussonk onnan :)
Innen kikeveredve vettük az irányt a szállást adó városba, Trogírba.
Itt mindenki eldönthette hogy vacsorázik a szálláson, vagy bemegy megnézni az Óvárost. Mi a 4 motoros (5 ember) akik leváltunk az elején a csapattól mi bementünk az Óvárosba, ott vacsoráztunk, sétáltunk, fényképeztünk.
8C8E168B-461D-4149-9218-BDBF5551CCF9.jpeg 6DE9B9EE-C213-4BAA-BAC2-EC37FB6D64FE.jpeg 89534EA4-6AB0-427E-9A5D-D064A56CF01C.jpeg

Majd elmotoroztunk a Kaufland-ba egy kis bevásárlásra, hogy aztán az erkélyen ülve a hotelban folytassuk a sztorizgatásokat :)
storm és bocsi kedveli ezt.
Hozzászólnál? Jelentkezz be...