Tényleg tavasz van...?

Írta Betti364 a Motoros élmények, érzések :) blogban. Megtekintés: 236

Az az igazság, hogy tegnap még nem volt igazán tavasz, eléggé fújt a szél, de már akkor eldöntöttem, hogy ma motorral megyek be dolgozni. A XVI. kerületben lakom és a XI. kerületben dolgozom... :D azt hozzá kell tennem hogy nem a Veres Péter-Kerepesi-Hungária útvonalon mentem mert az még motorral is nagy challenge :) na mindegy a lényeg hogy elindultam 7.10-kor itthonról, és már láttam a napot felkelni, láttam hogy nincsenek felhők és már mosolyogtam is, tudtam hogy jól döntöttem :)
Egyáltalán nem fáztam a motoron, végre :D Szuperül is haladtam, 40 perc alatt beértem, leparkoltam a kicsikémet a mélygarázsban, és egész nap az irodában ülve csak arra tudtam gondolni, hogy kint süt a nap és én motorozhatnék a napsütésben... mivel korábban mentem be korábban is jöttem el, fél 5 után 10 perccel már brummogott a kicsike a mélygarázsban, beszélgettem az egyik kolléganőmmel, aztán elindultam, és a forgalom is egész tűrhető volt hazafele, de a napocska szó szerint melegített egész úton. Főleg ha meg kellett állni, akkor tényleg melegem volt, pedig a motoros kabátom alatt csak egy póló és egy blézer volt.
Nem siettem hazafele, ahogy legtöbbször szoktam (bármilyen járművel is legyek), csak élveztem hogy motoron ülhetek, hogy süt a nap, és hogy egyre több motoros jön velem szembe :)
Talán tényleg itt a tavasz :)
Most este pedig autóval jöttem haza a lovardából, és az autó szerint a kinti hőmérséklet 14 fok volt... ezt mind kb. 1 órája... nagyon csúcsszuper :D

Úgyhogy csajok, elő a motorokkal ;)

Ami tuti, hogy én 22-én ott leszek a kutyusokért :)

Mindenkinek szuper estét és csodaszép napsütéses napokat kívánok!!!!!
NaNa és Vidék kedveli ezt.
  • Vidék
  • Betti364
  • Zsolt73
  • Betti364
  • Vidék
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...