Napi rövid - Térképkirály vs. király GPS

Írta MoncA a MoncA blogja blogban. Megtekintés: 457

Nekem senki ne mondja, hogy nem haladok a korral! Kicsit megkésve bár, de vasárnap vettem egy sokak által kedvelt navigációt, mely vélhetően a legolcsóbb termék a piacon a vízhatlan motoros kütyük között. Egy bajom van csak vele, hogy a rajta lévő Windows CE 6.0 operációs rendszeren meglehetősen kevés szoftver fut. Ráadásul ezen a gépen a többség által preferált iGo 8 illetve iGo Primo-t már nem forgalmazzák sehol. Szóval szükségem volna minél előbb valami megoldásra ezzel kapcsolatban.

Addig is, míg befut az első 30 önként jelentkező kezében a programmal, tegnap becsattogtam az Ó utca elején lévő Térképkirályba, hogy beszerezzem Csehország papír alapú úthálózatát. Vásároltam itt már korábban is, a 2018-as Erdély-túrára innen szereztem be a vízhatlan Románia térképet, melyre azonnal kaptam 10% engedményt, amint a pult mögött álló eladó megtudta, hogy motorral megyek.

Most sem történt ez másként. Amint beléptem az ajtón, megkérdeztem tőle, hogy emlékszik-e még rám. Azt válaszolta, hogy a csinos hölgyeket sosem felejti el, de én messziről kiszagolom, ha valaki füllent. Mindenesetre hosszasan elbeszélgettünk mindenféle motorozással kapcsolatos dologról, és anélkül, hogy kértem volna bárminemű olcsósítást, újfent megkaptam a térképre a 10%-os kedvezményt.

Ha csinos motoros nő vagy, irány a Térképkirály! Ha szakállas rockerállat, akkor pedig segíts ki, kérlek egy iGo 8 szoftverrel!

DSCF7043 V.jpg
Ferenc, bocsi, Vidék és 1 másik tag kedveli ezt.
  • NaNa
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...