Napi rövid - szerviz

Írta MoncA a MoncA blogja blogban. Megtekintés: 402

Tegnap átugrottam a Honda Dream-be, hogy a pár hete vásárolt navigációmat ráköttessem a motor elektronikájára. Nem nagyon vagyok képben a műszaki cuccok akkumulátorainak kapacitásával kapcsolatban, de az tény, hogy hang nélkül és minimális fényerőre állítva sem bír ki még egy napos gurulást sem. A fényerőt maximumra állítva, de továbbra is hang nélkül a két órát sem volt képes „végigmuzsikálni”.

Ha már ott jártam, kértem egy 6 ezres olajcserét is, annak ellenére, hogy 12 ezrenként ajánlott a frissítés. Úgy vagyok vele, hogy az elmúlt 13 hónap alatt megtett 30 ezer km után már jár neki az extra törődés.

Ugrásra készen várom már a határnyitásokat (ez elsősorban a szlovák és cseh határokat jelenti a húsvétra tervezett, de a járvány miatt elmaradt Cseh-túrám miatt), úgyhogy megkötöttem az idei, 1 évre szóló, külföldön is érvényes assistance-ot.

Kicsit rám pirítottak, mivel a motort nem szalonállapotban vittem be, de mentségükre legyen mondva, nem azt mondták, hogy mocskos a motor (pedig így is fogalmazhattak volna), csak érdeklődtek, hogy mégis merre jártam vele, hogy így néz ki. Így hát befizettem egy csutakolásra is.


DSCF7686v.jpg
bocsi, NaNa, Vidék és 1 másik tag kedveli ezt.
  • Vidék
  • MoncA
  • Vidék
  • MoncA
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...