Napi rövid - Pom Pom

Írta MoncA a MoncA blogja blogban. Megtekintés: 451

Rengeteg olyan tárgy létezik, melyek sokoldalúságát nem lehet megkérdőjelezni. Itt van ez a rétegelt lemezből gyártott 7 mm vastag lapka, aminek az egyik sarkán furat van, azon keresztül pedig egy hosszú madzag van rácsomózva.

Olyasmi ez, mint Pom Pom, csak nem lehet belőle papucs orrán pamutbojt.

Viszont lehet belőle poháralátét, és ha a haverod elhúzza előled a piádat, hogy ő is beleigyon, akkor vissza tudod húzni. Megszaladt a szilikon a fürdőszoba sarkában? Kerekített sarkainak köszönhetően egyenletesen el tudod dolgozni. Nincs háziállatod, pedig nagyon szeretnél már egyet pórázon vezetni? Fogd meg a madzagot és húzd magad után! A szart sem kell utána összeszedni. Félsz éjjel egyedül a sötét sikátorban? A sarkával koppints egyet a támadó fejére!

Ha a fentiek közül egyik sem kedvedre való, akkor csak használd arra, amire készítették: legyen belőle oldalsztender alátét! Ha süpped a talaj vagy csak ferde a terep, és jól jönne pár mm plusz magasság, vedd ki a zsebedből, fogd meg a madzag végét, dobd le a lemezt és rugdosd a támasz alá, a zsineget pedig húzd be a tank és az ülés közé! Ha indulnál, csak ülj fel a motorra, fogd meg a pertli végét és húzd fel az alátétet, majd vágd zsebre!

Oké, nem én találtam fel, de a dzsekim bal alsó zsebében mindig van egy ilyen. Sokszor mentett már meg a szerencsétlenkedéstől.

DSCF6873.JPG
Vickancs, bocsi, NaNa és 1 másik tag kedveli ezt.
  • Vidék
  • MoncA
  • Ferenc
  • MoncA
  • NaNa
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...