Már vége a farsangnak!

Írta NaNa a Gondolataim motorozásról, munkáról, gyerekekről, meg ami még eszembe jut blogban. Megtekintés: 956

- Anyu te is Demisszusz voltál a farsangon?
- Nem, ABBA.
- Mibe?

[​IMG]
A kép forrása: Wikimedia

Ez a beszélgetés itthon zajlott le a farsangi buli másnapján. Még most is "nevetek mindig, ha rá gondolok". Ráadásul végre, úgy 3-4 év után eljutottam egy buliba. Igaz, csak pár órát maradtunk, de így is megérte beöltözni arra a pár órára, ami alatt könnyesre röhögtem magam a '80-as évek pop-rock előadóin.

Az már más tészta, hogy ezt a blogot most azért írom, hogy ismét felhívjam mindenki figyelmét arra, hogy a farsangnak február 10-én vége lett. Akkor volt ugyanis Hamvazó szerda, és a farsangi bulizós időszak Vízkereszttől Hamvazó szerdáig tart. Utána a nagyböjt húsvétig, amikor nem szokás bulizni, alkoholizálni, húst enni, és egyebek, amiket ki lehetett élvezni a farsang alatt.

Mondjuk az kib..szás, hogy idén ilyen korán vége volt a farsangnak. A csúnya, ködös, latyakos időben senkinek nincs kedve humorkodni, partizni, kimozdulni otthonról. Ebből a szempontból érthető, hogy most jönnek sorban az eseménymeghívások a mindenféle farsangi bulikba.

Tudom, unalmas vagyok, de ezt akkor is le fogom írni minden évben. Ha ágálunk a Halloween meg a Valentin nap ellen, akkor legalább a saját ünnepeinket akkor ünnepeljük, amikor azoknak az ideje van!
Vidék, Mina és ekime6 kedveli ezt.
  • Yamina
  • NaNa
  • Yamina
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...