Lengyel turné - Olsztyn

Írta MoncA a MoncA blogja blogban. Megtekintés: 202

Nyolcadik nap volt már, én meg három napja nem vettem kaját, feltétlenül be kellett szereznem valami feltétet a maradék kenyeremre, amit egy útszéli, csendes pihenőben fogyasztottam (volna) el (első kép). Már kipakoltam mindent az asztalra, erre megjelent egy útkarbantartó furgon, és elkezdték fújni a fúvókájukkal a fákról lehullott leveleket. Mentségükre legyen mondva, legalább a parkoló másik végében kezdték a munkát.

Van ez az Olsztyn nevű város, ami nem az az Olsztyn, hanem a másik, ami Częstochowa mellett van. Van egy furcsa kinézetű várrom egy szikla tetején, amihez a hivatalos úton nem lehetne bemenni motorral, de én felkészülten megyek túrázni, pontosan tudtam, honnan fogom bevenni a várat.

Annyira megindító volt az emelkedőn homokban motorozni, hogy meg is kerültem a hegyet, hátha ott is lesz egy kis homok. Volt! Így hát ezzel be is melegítettem magam a következő látnivalóra.

vDSCF9944.jpg vDSCF9952.jpg vDSCF9954.jpg vDSCF9956.jpg vDSCF9960.jpg vDSCF9961.jpg vDSCF9965.jpg vDSCF9966.jpg vDSCF9967.jpg vDSCF9969.jpg
bocsi és Vidék kedveli ezt.
Hozzászólnál? Jelentkezz be...