Lengyel turné - Lublin

Írta MoncA a MoncA blogja blogban. Megtekintés: 186

Ébredés után összepakoltam, csalódottan konstatáltam, hogy az esőzésnek még koránt sincs vége. A legközelebbi kúton megálltam tankolni, beszlopáltam a tejeskávémat, majd miután bekapcsoltam a navit, kissé aggódva figyeltem a kijelzőt, mivel a készülék a vastag felhőzet és eső miatt egyszerűen nem talált egyetlenegy műholdat sem, amivel kommunikálni tudott volna. Így fogtam magam, és szakadó esőben megindultam a Lublin táblákat követve, egészen a belvárosig.

Itt már muszáj lett volna valami támpont, mert azt sem tudtam, merre vagyok arccal. Kissé tisztábbnak látszott az ég, ezért újraindítottam a navigációt, izgalommal vártam, hogy a sárga pöttyel jelölt műholdak zöldre váltsanak. Megtörtént a csoda, kiderült, hogy légvonalban egy köpésre van a történelmi városrész. Rögtön fel is hajtottam a járdára egy műemlék kapu elé (második kép), majd aggódva figyeltem, hogy két, arra járőröző gyalogos rendőr a motort figyeli. De jófejek voltak, csak mosolyogtak rám, amint látták, hogy az úttest másik oldaláról teperek vissza. Elismerően biccentettek, aztán továbbálltak. A városi séta alatt az eső is átváltott szemerkélésbe, így relatíve nyugodtan végig tudtam járni a számomra fontos látnivalókat.

További képek:
https://www.facebook.com/pg/MoncA.motoron/photos/?tab=album&album_id=136406761439890&__tn__=-UC-R

vDSCF8775.jpg vDSCF8759.jpg vDSCF8793.jpg vDSCF8801.jpg vDSCF8804.jpg vDSCF8807.jpg vDSCF8817.jpg vDSCF8818.jpg vDSCF8832.jpg vDSCF8834.jpg
NaNa, Vidék, Szegecs és 1 másik tag kedveli ezt.
Hozzászólnál? Jelentkezz be...