Játék!

Írta birge a Az Első tiszt Kapitány lesz blogban. Megtekintés: 342

Most lusta vagyok részletes leírást adni, meg ilyesmi, szóval csak becopyozom S@tiét s csatlakozom a játékhoz, s a stafétát ezennel továbbadom válogatás nélkül minden fórumozónak, aki blogot tart fenn (sőt, ha lesz kedvem és időm otthon vacakolni vele, akkor majd én is lecserélem nevezésemet egy dizájnosabb kiadásra):


"A Webisztánon megjelent egy nagyon jó recept arra, hogy hogyan lehet saját albumot random elemekből összerakni, és miután szétszakadva röhögtem azon, hogy valakinek ez jött ki, eldöntöttem, hogy nekem is meg kell csinálnom. Szó, hír vi gó...


1. Tehát az első lépés, hogy random article-t kérsz a Wikipedián: így.
Nekem így ezt dobta a gép, tehát nekem nem is együttesem lesz, hanem egy szólókarrierbe kezdett futballedző lesz az előadóm... Alakul :)


2. Most ugye választanunk kell egy albumcímet: kérnünk kell egy random idézetet innen, és a legalsónak az utolsó 4-5 szava lesz a végeredmény. Én a gondolati egység megtartása érdekében az utolsó hatot választottam ki, mivel a random quotations oldalon nekem a legalsóként egy George Bernard Shaw-idézet szerepelt: A lifetime of happiness! No man alive could bear it: it would be hell on earth.. Meg is van tehát az albumcím.


3. Most jön az albumborító! A Flickr-en az elmúlt hét nap legérdekesebb képei közül válasszuk ki a harmadikat, bármi is az. És voilá, itt a végeredmény a Picasa webalbumomban (a google translate által kínált fordítás tökjó :D), s nézhető verzióban pedig itt."


És most jöjjön az enyém, minden egyéb komment nélkül - leszámítva persze azt az egyet, hogy lehetett volna ez igényesebb is persze, pölö ha leszedem az eredeti képről a copyright feliratot, de kedvem sem volt vele vacakolni, meg melóhelyen is viszonylag korlátozottak a lehetőségeim a felhasználható programok tekintetében, szóval az alábbi gyönyörűséget a Microsoft Office WordArt funkciójának köszönhetjük.. (a fentieken és S@tin túl persze.).


[​IMG]
  • killecske
  • birge
  • NaNa
  • Jeges
  • Ablak Zsiráf
  • Picar
Hozzászólnál? Jelentkezz be...