Cseh-turné + Stelvio

Írta MoncA a MoncA blogja blogban. Megtekintés: 380

Az eredetileg húsvétra tervezett cseh-turnémat holnap reggel indítom. Az időjárás már megint ellenem dolgozik, de a szabadságok miatt már nem lesz több ilyen lehetőségem, ezért nem halogathatom tovább. Ha jól mennek a dolgok és nem lesz megint hóvihar, akkor nem jövök haza egyből, hanem végre megtámadom a Stelvio-t. Ausztriában csatlakozik majd hozzám állandó túratársam, ha Isten is úgy akarja.

Pár napja - mikor máskor(?) - a bal első indexem helyzetjelző szála sikeresen megadta magát, de ezt már túratársam orvosolta és pluszban egy egész izzókészlettel látott el baj esetére.

Az esőruhám is elég viseltes volt már, főleg a nadrág lábszár részénél, konkrétan szinte teljesen eltűnt róla az impregnáló felület, ezért a héten őrült kutakodásba kezdtem, hol tudnék normális áron esőruházathoz jutni.

Kinéztem magamnak egy konkrét terméket, de csak webshopokban tűnt fel a cikkszám és nem akartam a szállítási idővel kockáztatni az átvételt. Végül találtam egy budapesti üzletet tőlem pár km-re, akik szintén forgalmazzák ezt a márkát, ez pedig nem más, mint a Polonium Trade Kft.

Nagy lendülettel estem be a boltba, de kiderült, hogy ez csak egy bemutatóterem, de az üzletvezető eladni szeretne, nem a babérjain üldögél, ezért másnapra behozatta nekem a személyesen rendelt kabátot és nadrágot.

Annyira jófej volt, hogy miután nem ért be az áru az általa mondott du. 1 órára (kicsit később vissza kellett mennem), óriási árengedményt is kaptam. A kabátért és nadrágért összesen 5.000 Ft-ot(!) fizettem.

A kabátnak van összecsomagolható kapucnija is, két óriási külső zsebe, csuklónál pedig belső oldalon gumírozott. A nadrág bokánál két fokozatban állítható patenttel, derék részen gumírozott, és van mindkét oldalon egy tépőzáras zsebnyílás, hogy könnyen lehessen matatni a motoros gatyesz zsebében.

Annyiban nem mondható csak motorosnak a ruházat, hogy nincsenek rajta fényvisszaverő anyagok, de külföldi túrákon szép időben is fenn vannak a zsákjaimon a rikító narancs esőhuzatok, így képtelenség nem észrevenni.

Mivel fontosnak tartom azoknak a magyar üzleteknek az ingyen reklámját, akik kiválóan végzik a dolgukat, ezért ajánlom figyelmetekbe a Polonium Trade-et:
https://polonium.hu/kapcsolat

DSCF0434.JPG DSCF0428.JPG DSCF0429.JPG DSCF0430.JPG DSCF0431.JPG DSCF0432.JPG DSCF0433.JPG
holdviola, bocsi, Vidék és 1 másik tag kedveli ezt.
  • Vidék
  • Vidék
  • MoncA
  • Vidék
  • Vidék
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...