Cseh-turné + Stelvio - 6. nap szállás (3. rész)

Írta MoncA a MoncA blogja blogban. Megtekintés: 216

Ha bármi okból nem jött volna össze a délutáni összekapcsolódásunk Csabival, a Trafoi déli határában elterülő kempingig meg sem álltam volna aznap. Azért lett volna ideális ez a szállás, mert lényegében innen kezdődik a Stelvio-ra vezető szerpentin, így a reggeli összepakolást követően szinte egyedül lettem volna az úton. A megspórolt jó pár óra miatt pedig még egy másnap estére tervezett hazaérkezéssel is bőven lett volna időm egy tartalmas ausztriai minitúrára.

A nehézkes találkozás, a káprázatos, de nagyon lassú 111-es út, illetve az olasz oldalon kialakult, véget nem érő dugó miatt végül kénytelenek voltunk a hágó tetejétől 167 km-re beiktatni egy kényszermegállót.

Bal oldalon megláttam egy parkolót, itt szerettem volna kikeresni a naviba betáplált legközelebbi táborhelyet. Azt hittem, rosszul látok, mert innen 20 méterre jelzett egy ugyanolyan nevű kempinget, mint ami az egyébként kihalt parkolóhoz tartozó hotel feliratán is szerepelt.

Lekászálódtunk a motorokról, és egy rövidke felfedező út során a hotel mögött rátaláltunk a szintén elhagyatott Gisser kempingre.

Vadkempingeztetek már kempingben? Az egyik legjobb móka a világon! Még medencénk is volt, bár arra gondosan ügyelt az üzemeltető, hogy a létező összes vizet elzárják.

A szokásaim rabja vagyok, és ez az idő haladtával csak rosszabbodni fog, így az én sátram ezúttal is az egyébként lezárt vizesblokk közelében kapott helyett.

DSCF1279.JPG DSCF1280.JPG DSCF1281.JPG DSCF1282.JPG DSCF1284.JPG DSCF1285.JPG DSCF1286.JPG
Szegecs kedveli ezt.
Hozzászólnál? Jelentkezz be...