Blogolj és nyerj!

Írta NaNa a Gondolataim motorozásról, munkáról, gyerekekről, meg ami még eszembe jut blogban. Megtekintés: 359

Most, hogy a Csajokamotoron.hu címlapjáról már lemászott a felhívás, kiteszem ide is, hátha lesz, aki még kedvet kap.

[​IMG]

Már 2013 óta folyik itt a fórumban egy játék, aminek a lényeg az, hogy akik csatlakoznak hozzá, vállalják, hogy az év minden egyes hetében feltöltenek egy saját képet arról, ami azon a héten a legjellemzőbb esemény volt. Nincs kikötve, hogy a képek milyen témájúak legyenek, de persze örülünk neki, ha köze van a motorozáshoz, mivel ez egy motoros fórum.

A képek mellé szöveget sem kell írni, elég, ha a blog címe elárulja, hogy miről van szó, de persze ha van mondanivalód a képről, úgy még érdekesebb lesz a posztod.

Ha szeretnél részt venni idei játékunkban, a blog címét 52/2019 formátummal kezdjed, hogy látszódjon, hogy ehhez a játékhoz kapcsolódik, és adj neki egy egyedi, figyelemfelkeltő címet is! Érdemes készíteni egy kategóriát a blogodban (a tavalyi fotóblogom képeit itt találod, a kategóriákat pedig a blog jobb oldali oszlopában látod), ahol ezeket a posztokat gyűjtöd, hogy a végén egyben lássuk, hogy mind az 52 megvan.

A képeimnek annak idején készítettem egy saját galériát, ahol a fotóblogom képeit gyűjtöm, és innen szúrom be a képeket a blogba (jobb egérgomb, kép címének másolása, és a blogban a kis kép ikonra kattintva bemásolod ezt az URL címet), így szebben megjelenik, mintha a blog alatt töltenéd fel, és a Facebook oldalunkra betöltődve sem csak üres szöveg jelenik majd meg. (Ha eddig még nem lájkoltad a Facebook oldalt, tedd meg most!)

Év végén visszanézve a heti képeidet, egyben láthatod majd, hogy mennyi jó dolog történt veled ebben az évben. De nem csak ez az egy előnye van annak, ha csatlakozol a 2019-es Fotóbloghoz. Ha szeretnél játszani, írd ide a blogbejegyzés alá hozzászólásba, hogy számíthatunk rád.

Év végén azok, akiknek mind az 52 heti képe megvan, részt vesznek egy sorsoláson, ahol egy 20 000 Ft-os vásárlási utalványt sorsolunk ki, amit a Csajokamotoron.hu webáruházában vásárolhatsz majd le.

A játékban én is részt veszek, de a sorsolásban természetesen csak sorsolóként fogok szerepelni, tehát nem rontom az esélyeidet.

Ha van kedved csatlakozni a heti fotóbloghoz, írd ide a cikk alá, hogy te is játszol, és töltsd fel az első (három) heti képedet a CsamClub Blogba!
Hozzászólnál? Jelentkezz be...