43/2018 Megvolt a szezonzárás

Írta NaNa a Gondolataim motorozásról, munkáról, gyerekekről, meg ami még eszembe jut blogban. Megtekintés: 612

Tegnap bezártuk a motoros szezont, ennek örömére ma még motorozhatott, aki akart, mert 22 fok volt. Még jó, hogy senkit nem tiltottunk el a motorozástól.

[​IMG]

Meglepően sokan összejöttünk szombaton a Big Bike Pubban, ami elsősorban Rádi Krisztinának köszönhető, ugyanis az ő ötlete volt, hogy náluk tartsuk az idei szezonzáró bulit... illetve hogy egyáltalán legyen szezonzáró buli, mert bevallom, most a vizsgamunkám leadási határideje előtt két héttel nem biztos, hogy belevágtam volna a szervezkedésbe.

Kriszta nemcsak a finom bográcsos kajáról gondoskodott, hanem arra is gondolt, hogy a részvevőket rögtönzött névkártyákkal látta el, hogy mindenki tudja, hogy ki kicsoda, vagy legalább tudjuk egymást hogy szólítani, miután a legtöbben korábban csak az internetről ismertük egymást.

Többen jöttek motorral is, hiszen szerencsére az időjárás még kegyes volt, és ezt a hétvégét még megnyerték a motorosok. A buli végül az előre tervezett 20:00 órai zárásnál kicsit tovább tartott, a többség akkor indult csak haza, amikor a hangos koncerttől már esélytelen volt a beszélgetés. Azok, akik jármű nélkül vagy sofőrrel érkeztek és némi alkoholt is fogyaszthattak, még tovább tartották a frontot.

Szuper volt, ha korábban nem is, tavasszal mindenképp kell majd egy újabb összejövetel, hogy együtt nyissuk meg a szezont.

A képeket ebben a galériában találjátok, és ide várjuk mindenkinek a fotóit.
Hozzászólnál? Jelentkezz be...