41/2019 Talán a teló a bűnös

Írta NaNa a Gondolataim motorozásról, munkáról, gyerekekről, meg ami még eszembe jut blogban. Megtekintés: 315

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan jó idő, amikor lehet motorozni egyet. Nem hallgattam a férjemre, aki azt mondta, hogy majd megcsináljuk a motoromat tavaszra.

[​IMG]

Minden nap nyaggattam, hogy csináljon valamit, próbálja ki nézesse meg valakivel, hogy mitől csattan akkorát.

Végül a héten hozott a Radical Garage-ból egy telófújó szerkezetet, és amíg én tegnap szocializálódtam Dunaharasztiban, ő felfújta megint a telóm. Na nem azzal a cuccal, hanem végül valami sajáttal, mert az nem úgy működött neki, ahogy kell. Állítólag 0,3 akármit nyomott bele... 0,25-öt mondott Sanyika a Radical Garage tulaja.

Aztán kipróbálták ketten a kisfiunkkal, és azt mondta, hogy szerinte van még valami csattanás, de sokkal jobb és a gumi még mindig beleér a sárvédőbe.

Ma végre én is mentem vele egy kört. Kiválasztottam a környék legszarabb útjait, ami földes meg kátyús, mentem salakos, murvás földúton is, amit kimondottan utálok, de most pont az volt a lényeg, hogy elő tudom-e csalogatni AZT a hangot.

Éééésss, nem jött a hang. Egy nagyobb gödörnél volt valami koppanás, de az nem ugyanaz a hang volt, és én azt sem hallom most, hogy beleérne a gumi a sárvédőbe... szóval talán tényleg csak ennyi volt. Nem esne most jól új telót venni.

(Amúgy a kép azt a kis szelepet ábrázolja, ami a doboz mögött van elrejtve, és ott kell felfújni a teleszkópot. Hátha valaki nem tudja, ahogy én sem tudtam, mert még sosem fújtam ezelőtt a teleszkópba.)
  • Vidék
  • NaNa
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...