34/2019 Vickancs fotoblog - tériszony?!

Írta Vickancs a Vickancs blogja blogban. Megtekintés: 353

Még a hosszú hétvégéből alig eszméltem fel. Hosszú hétvégén az Őrségben barangoltunk. De ezt a rövid hetet is tartalommal töltöttük meg. Mi nem a legnagyobb ünnepi forgatagban kóstoltuk meg az "országtortáját", hanem egy csendes csütörtöki estét választottunk erre a fehérvári Vörösmarthy cukrászdában. A cukormentes és a normál tortából is kértünk 1-1 szeletet, de nekem a málnás jobban bejött (Boldogasszony csipkéje) .
Hétvége hamar eljött kis motorozás, fodrászat, borozás stb. becsúszott a szombatba, de a vasárnap nagyon aktívra sikeredet. Reggel már egy kis bicajozással kezdtünk (nálam ez nagy szól az elmúlt 5 évben ez a 2 vagy 3 alkalom). Tényleg kicsi táv volt, mert a 1,5 km-re lévő Sóstói kilátóhoz mentünk, ami most hónap végéig mindennap ingyenesen tart nyitva. Korábban már jártunk a sóstói tanösvényen, de a kilátó zárva volt. Így nagyon örültem, hogy végre hétvégén is nyitva van, amikor elmehetünk. Mivel a kilátóban szabályozva van, hogy egyszerre mennyien tartozkodhatnak fennt, így kicsit várnunk kellett a lépcsőzés előtt. Kb 10 perc után mehettünk is felfelé. Már felfelé menet is gyöngyörű látvány kezdett kibontakozni, ahogy a sóstó területe egyre inkább kitárul. Felértünk ..... Nem tartom tériszonyosnak magam, de azért végig kapaszkodtam a korlát valamelyik pontjába, nem a magasság zavart, hanem hogy alattunk csak rácsozat volt, nem pedig egy átláthatatlan felület. Persze párom szívta a vérem, hogy a "lábam alá nézzek, ha megyek" . Bevallom nagyon jól esett lejönni, és szilárd talajt érezni a lábam alatt.
Ezután a talajon maradtunk, át autóztunk Veszprémbe és felfedeztünk az állatkertet és dinoparkot. Ezalatt csak 2-3szor kezdett el esni az eső.

Csatolt fájlok:

Vidék és Zsila kedveli ezt.
  • Vidék
  • Yamina
  • Vickancs
  • Yamina
  • Vidék
  • Yamina
Hozzászólnál? Jelentkezz be...