29/2021 Honda tesztelés a csajokkal

Írta NaNa a Gondolataim motorozásról, munkáról, gyerekekről, meg ami még eszembe jut blogban. Megtekintés: 195

Kicsit besűrűsödtek a dolgok ezen a héten, és még egy Honda teszttel is adós vagyok, így egy kis megkönnyebbülést hozott, hogy a Honda Rebel 1100-at és a Honda Africa Twint nem nekem kellett letesztelnem. Hogy megírni ki fogja, az már egy másik kérdés.

[​IMG]

Szóval @Ildó és @Fiona voltak a szerencsések, akik megnyerték ezt a két motort. Bár én is kíváncsi lettem volna rájuk, annyira elfáradtam az utóbbi hetekben, hogy amikor hétvégén nálunk parkolt az Africa, rá sem ültem.

Persze a hangulatomon nem segített a hír, hogy @bae - aki a CsamClubnak kezdetektől moderátora és amennyire a gyerekek mellett belefért aktív tagja is volt - hétvégén a kórházban vérmérgezésben meghalt a 28 hetes magzatával, Menta babával együtt.

Ezt még most, két hét elteltével is nehezemre esik leírni (mert az óta nem írtam a blogba sem). Csak pár héttel korábban, június elején volt, hogy meglátogattuk őket Túrkevén a családdal, és gyönyörű képeket készített rólunk.

Éjszakákon át forgolódtam az ágyban, és agyaltam azon, hogy hogy történhet ilyen a XXI. században. Hogy nem tudnak diagnosztizálni egy vakbélgyulladást és hogy lehet abba belehalni. És hogy Bae mennyire aranyos, kedves, vidám, humoros csaj volt. És mi lesz most a gyerekekkel, a 10 éves Fecnivel és az egy éves Simivel anyuka nélkül. Mi lesz a férjével, feleség nélkül? És ha az ember belelovalja magát ezekbe a gondolatokba, akkor előjön még ott más is. Borzasztó.

Szóval ilyen hangulatban indultunk el kedden 4-en csajok (Csatlakozott hozzánk @Ste.funny :) is), hogy a jégesős napok után leteszteljük a motorokat.

Először a Zemplén volt a terv, de ahogy közeledett az időpont (csak kedden és szerdán értünk rá mind a négyen, ráadásul szerdán már vissza kellett vinni a motorokat), egyre esősebb időt mutatott arra az előrejelzés.

Végül kedden Orfű felé vettük az irányt, mert sógorom @suzu a környékre költözött Németországból, és azt reméltük - ha már a szállásfoglaló appokon nem találtunk fedelet éjszakára - talán neki van valami ismerőse, ahol lehajthatjuk a fejünket négyen.

Végül az orfűi kis tó melletti majdnem kész vendégházukban húztuk meg magunkat, és reggelire Cili még lángost is sütött nekünk. Mondanám, hogy ha arra jártok, keressétek őt szállás miatt, de azt mondta, jelenleg az egész szezonra foglalt a ház... de ki tudja.

A lényeg, hogy a túra jól sikerült, jókat nevetgéltünk a csajokkal, és persze jót motoroztunk is. Néhány pillanatra még Baét is sikerült kivernem a fejemből. :(
Szegecs, Liviszita, MoncA és 1 másik tag kedveli ezt.
  • Szegecs
  • NaNa
Hozzászólnál? Jelentkezz be...