2014/19 Ismét zsúfolt hét...

Írta ekime6 a ekime6 blogja blogban. Megtekintés: 1131

... de még mindig tart!
Hetekkel ezelőtt kitaláltam, hogy ha már vannak új gépek a cégben, a mostanit hazahozom, mert ez a két éves konstrukció, jobb mint az én otthoni 7 évesem. Az infósunkkal szinte napi telefonban voltunk, mert a megbeszélt időpontokat valamelyikünk mindig lemondta, ugyanis a számlázó programot, meg az egyéb céges cuccok telepítése és gatyába rázása rá várt. Ja meg a hazahozott gépbe vettem egy f@sza videókarit, és annak beszerelését is rábíztam.
Csütörtökön beugrottam érte és vittem is haza, hogy akkor újratelepítem az egészet és felpakolom ami nekem kell.
A drágalátos fejecskémmel természetesen elfelejtettem, hogy anno router cserekor, adapter cserém is volt, ami végül nem USB-s konstrukció lett, hanem alaplapba gyömöszölős hálózati kártya. Gondoltam mit ez nekem, hisz' 4 évig informatikát tanultam, no meg én írtam a legjobb programozás írásbeli érettségit ánnó...
IMAG2960.jpg
Nagy nehezen odaraktam, de lötyögött. Áh a régiben is ilyen volt (mellesleg Szőrmók tette bele, mikor megvettük). Bekapcsolom, telepítem, oszt úgy semmi. A nyavalya essen bele, mit felejtettem ki? Gondoltam ugyanaz lehet, mint anno az adapternél? Mert azt valamiért az Eszközkezelőben kellett kibohóckodnom, hogy a gép legyen szíves az illesztőprogramot feltelepíteni a kiválasztott USB-s egységhez. No mindegy.
Újratelepítettem. Nem megy. Másik driver telefonnal letölt (mire is jó egy smartphone?), átpakolás gépre, feltelepít. Semmi. Na akkor újra bontok. Nézem, de alig láttam, mert ujjnyi hely volt a videókártya alatt, ahol ennek a szarnak a helye van. Nagy nehezen kiszedtem, hogy megnézzem, hogyan is nézett ki a régiben. Na fél óra után esett le a tantusz, hogy rohadtul nem nyomtam a helyére... Fél óra egy ujjal való nyomogatás után, féltve a gép egyéb alkatrészeit, sikerült!
IMAG2964.jpg
Fuck yea, van net :D

A régire meg ráférne újra a porszívózás... Pedig 1-2 havonta szoktam. Csak lâbnál, asztal alatt nincs jó dolga... Legalább az asztal oldalán látszik, hogy mennyivel nagyobb volt a régi házam :D
IMAG2967.jpg IMAG2968.jpg IMAG2971.jpg

Nem tudom, hogy megéri-e egy autókölcsönzősnek, hogy a jó kis kocsiját egy német ügyfél darabokra törje két hét után. Ma láttam egy telepen. Ezt még egy hónapja én vittem políroztatni. Na szerintetek mi volt szebb éveiben?
IMAG2977.jpg IMAG2982.jpg
Utószülinapi ajándék a könyvelőnktől :sze: önreklám forever :D
IMAG2973_1.jpg
Ezek meg remélhetőleg a hallásom megmentői lesznek. Vasárnap, de legkésőbb hétfő reggel kipróbálásra kerülnek.
IMAG2987.jpg
Szegecs, NaNa és bae kedveli ezt.
  • Babulu
  • ekime6
  • birge
Hozzászólnál? Jelentkezz be...