2/2021 - Téli séta

Írta Vickancs a Vickancs blogja blogban. Megtekintés: 159

Ha megkérdezi valaki, hogy milyen az idei tél (milyen volt), akkor csak annyi a válasz, hogy ép hétköznapra esett és dolgoztam....
Persze mikor köszönt be a tél, a havazás mikor már vége a szabadságomnak. Terveztem, hogy a szőrgyerekeimnek megmutatom a havat. Gyorsan körbenéztem, hogy hova is lehetne menni kicsit kirándulni a hétvégén, ahova nem kell órákig kocsikázni és még embertömeg sincs. Fehérvár környékén több helyre is erdőjárási tilalom lett bevezetve állomány ritkító vadászat miatt. A választásom Iszakaszentgyörgyre esett, terv szerint a kastélytól induló tanösvény akartuk bejárni. A kastély parkba kutyát nem lehet bevinni, és a tanösvény sincs jól kijelölve, így inkább szabadon sétáltunk egyet. Havat nyomokban találtunk, a kutyáim bele is hempergőztek párszor.
Kastélytól felmentünk a magyarországi egyetlen Kőpiramishoz, majd a Piramita kilátóhoz.
A kilátóba ügyesen a kutyusok is fellépcsőztek, de lefelé az egyikük megmakacsolta magát, így őt kézben kellett lemenekíteni.
A domboldalon jeges szél tombolt, így visszaindultunk a Piramis felé, és visszaereszkedtünk az autóig. Otthon meleg teával melegedtünk át.

Csatolt fájlok:

NaNa, Vidék és MoncA kedveli ezt.
  • NaNa
  • Vickancs
Hozzászólnál? Jelentkezz be...