17/2017 Anyuci motorozik

Írta NaNa a Gondolataim motorozásról, munkáról, gyerekekről, meg ami még eszembe jut blogban. Megtekintés: 1820

Már hetek óta tervezem, hogy előveszem végre a motort, de két gyerek mellett nem egyszerű olyan időpontot találni (mint régen), hogy csak úgy felülök, és megyek amerre az út visz. Ráadásul az időjárás sem volt túl kegyes mostanában, és az év első motorozását sem nem szélviharban, sem nem zivatarban képzeltem el.

[​IMG]

De közben fogy az idő. Már kevesebb, mint egy hét van a 11. Nemzetközi Női Motoros Napig, és semmiképp sem szeretnék úgy odamenni a vezetéstechnikai tréningre, hogy csaknem fél év után először tolom elő a motort a garázsból.

Ez a mostani hosszú hétvége mindenképp esélyes volt egy motorozásra, de nem ígértek most sem motoros időt. Aztán ma reggel felkeltem, és megláttam, hogy süt a nap. A hőmérő is 10 fok fölötti hőmérsékletet mutatott már, úgyhogy elhatároztam, hogy most van itt az alkalom.

Az öteletemet sikerült átvinni a családon is, úgyhogy felöltöztem motorosba (ez is mindig izgalmas így szezon elején - ki tudja, minden rámjön-e), aztán gumit fújtam, és a motor fél év állás után is első gombnyomásra indult.

Annyira vagány voltam, hogy elmotoroztam az Aldiba vásárolni...

(...ami persze külön posztot megérne, hogy mennyire praktikus bevásárolni motorral.)
  • Vidék
  • Yamina
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...