06/2018 Hajasbabám

Írta NaNa a Gondolataim motorozásról, munkáról, gyerekekről, meg ami még eszembe jut blogban. Megtekintés: 505

Lassan olyan ez a blog, mint egy baba-mama fórum, de nincs mit tenni, ez történik velünk mostanában. Persze közben dolgozom a Csajokamotoron.hu-n, írjuk a cikkeket, készülnek az új pólók a webáruházba és folyik a Budapest Motor Fesztiválon való megjelenés előkészítése (kattints ide, ha szeretnél belépőt nyerni), és a többi idei motoros projekt is... a héten mégis a farsangi készülődésé volt az elsőbbség.

A kisfiam jelmezét még nem mutatom meg, mert csak kedden lesz a buli az oviban és meglepetésre készül, de szerintem nagyon profi lett, nem véletlenül, hiszen én csináltam. :D A kislányom viszont mostanában Jégvarázs lázban ég... náluk nincs beöltözős farsang az oviban, mert még kicsik, de itthon folyton Elsa királynő vagy Anna hercegnő.

Az élmény teljes megélésének egyetlen akadálya, hogy három és félévesen még nincs derékig érő haja, sőt helyenként még baba haja van... Már hetek óta nyaggat, hogy neki olyan copf kell, mint Elsa királynőnek, vagy Anna hercegnőnek, és csináljak neki copfot.

Ma nekiduráltam magam, és elkészült a házi paróka maradék fonalakból. Szerintem profi lett. Két órát dolgoztam rajta, aztán tíz percig volt benne királynő... a férjem viszont pont olyan benne, mint Willie Nelson, szóval már megérte. :D Ezt viszont csak az Instagramon mutatom meg. :D

[​IMG]
Így néz ki hátulról:
[​IMG]
  • birge
  • Vidék
  • NaNa
  • Vidék
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...