Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. kb 3 hétig voltam szabin, nem sok mindent csináltam, vagy pontosabban sok mindent csináltam, de keveset abból, amit elterveztem. de ezt sikerült végre befejezni, egy hímzett párna. még nem tökéletes, közelről nézve találni hibákat, de lesz ez még jobb is, gyakorlat teszi a mestert :)
  [​IMG]
  Vidék, NaNa és Vickancs kedveli ezt.
 2. de rég nem voltam. mert szabin voltam, és nem akartam számítógépet látni sem :D
  ahogy elkezdődött a szabi, elkezdtek beérni az első paradicsomkáink is, amiket a párommal ültettünk, magról, sok sok türelemmel. és ilyen szépek lettek, és finomak.

  [​IMG]

  az az érdekes benne, hogy így érnek, szépen folyamatosan, szivárványosan. pedig a boltban mindig úgy árulják, hogy az összes, az egész fürt piros. ilyenkor elgondolkodik az ember, mivel kezelik le őket, hogy egyszerre beérjenek. de most inkább nem piszkálkodom. :)
  Vidék, NaNa és Vickancs kedveli ezt.
 3. ha valaki emlékszik korábbi képeimen már megosztottam vörös tigrisemet, aki már lassan 6 éve boldogítja életemet. a párom házánál is volt cica, de sajnos elütötte egy autó (vidéken fogyóeszköz a macska), ezért most beszereztünk egy újabbat, és hát milyet, ha nem vöröset :D (mindenkinek van gyengéje)
  szóval az egész hétvége azzal telt, hogy benne gyönyörködtünk.
  mondjuk a meglévő kandúrom nem örült neki, szó szerint megsértődött, nem beszél velem (amúgy elég beszédes jószág), és csak sértődötten járkál a lakásban. hihetetlen, mennyire hisztis tud lenni.
  na de nézzétek csak, a kis újonc egy szívtipró, hogy lehet nem imádni :D

  [​IMG]
  Vidék, Ferenc, Vickancs és 1 másik tag kedveli ezt.
 4. nem is olyan rég megnyitott a felújított Párizsi udvar a Ferenciek terén, az 5* Hyatt szálloda költözött be oda, és az irodából meghívtak minket háznézésre, amire már nagyon kíváncsiak voltunk. a szobák is nagyon szépek, habár személy szerint kicsit pompásabbra számítottam, na de az épület, az lélegzetelállító. a régi terek és díszítések, minden mintha új lenne, egy igazi időutazás. a kupolák, színes Tiffany-üveg ablakok, csempék, a régi lépcsőház és lift... nem tudtunk betelni vele.
  és rengeteg részlet. csak néhányra hívták fel a figyelmünket, de egy igazi építész-szakértő biztos sok érdekes dolgot tudna mondani róla.
  a képen látható kis szobor elég magasan van a passzázs egyik falán, lentről alig látni, a félemelet erkélyéről lett fényképezve. 2 majmot azonnal észre veszünk, de ha közelebbről megnézzük, a 2 majom valójában Ádám és Éva. az építész vagy tervező nem volt állítólag túl vallásos ember, inkább az evolúcióban hitt, de mivel szokás volt vallásos motívumokkal díszíteni az épületeket, ilyen ötvözetet találtak ki. :D

  [​IMG]
  Vidék, Vickancs és bocsi kedveli ezt.
 5. vásárolni akartam menni, biciklivel, és rájöttem, hogy csupa kosz, mert tavaly óta a tárolóban porosodott, így elkezdtem lemosni, mire elkezdett esni az eső. szóval ez az esőcsinálás biciklivel is működik, nem csak motorral.

  [​IMG]

  ő a cuki kis kempingem, egy biciklis bolhapiacon bukkantam rá, el volt dugva a sarokba, porosan, pedál nélkül, kormánya kiforgatva. az eladó srác próbált rám sózni valami nagyi bicajt, de én őt vettem észre, és szerelem volt első látásra. annak ellenére, hogy kicsit ramatyul nézett ott ki a sarokban, pöpec állapotban volt. az első lámpa dinamós, és még mindig működik :D akkoriban még a belvárosban laktam, és vele jártam munkába, meg mindenhova. elég feltűnőek voltunk, vagy miniszoknyában, vagy virágokkal a hajamban tekertem. egyszer egy trolibuszos sofőrrel flörtöltünk, ő megelőzött, majd a megállónál hagyta, hogy én megelőzzem, majd megint ő megelőzött, és így tovább, végig az Izabella utcán. és minden egyes alkalommal integetett nekem az ablakon. :D én tökre szeretem az ilyen ártatlan kedves találkozásokat.
  nagyon kényelmes volt, ezért 2x körbe tekertük vele a Balatont is, UltraBalatonon voltunk, futókat kísérni, váltóban, (bicajos kísérők is váltóban mentek), és ő bizonyult a legkényelmesebbnek.

  de jó vissza gondolni a vele töltött időre :sze:
 6. anyukám 60-ik szülinapjára kapott egy ilyen nagyszerű járgányt. apu szerkesztette, felszerelve villogóval, fényvisszaverővel, szalagokkal, még egy szerszámos táska is van rajta alap szerszámokkal :D
  nagy sikert aratott[​IMG]
  NaNa és Vidék kedveli ezt.