Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
  1. Eladnám alig használt, nagyon jó erőben lévő vakondokomat.:hi-hi:
    Napi 3-7 nagyméretű túrás elkészítésére képes bármilyen jó minőségű gyepen!

    Akinek van olyan haragosa, aki ápolt, gondozott kerttel rendelkezik, annak ideális választás, kerítésen bedobva is működik.;)

    Elfogásáról sk.-kell gondoskodni, de a kertásást az árból leszámítom!!
    <o></o>
    <o></o>
    Ps:

    <o></o>
    Megelőzendő a kérdéseket:
    <o></o>
    Igen, teljesen vízálló!!!:kac-kac:
    A napokban kb 2 köbm. vízzel árasztottam el járatait, amit újabb 6-7 túrással köszönt meg.:fing: A vakond riasztó füvet ültetést követően azonnal kitúrja, és ugyanígy tesz a Bricostore-ban beszerezhető napelemes vakondriasztóval is.

    A szmogot is bírja. A vakondok patron használatát + 2-3 túrással respektálja /szellőztet:D/!

    GPS-e biztosan van, mert csak a gyepen fúr, kitaposott ösvényt, fűmentes területet messze elkerüli. Tanúsítványai, magyar nyelvű használati útmutató van hozzá, az oltásán még dolgozom.:cool:

    Szaporítását a Gödöllői Agrártudományi Egyetem klónozási tanszékén tudom elvégeztetni, itt azt ígérték, hogy egy klón sereget tudnak belőle csinálni hónapokon belül. Ha ez összejön, mindenkinek küldök postán 2 db.-ot ingyen és bérmentve!!!:D

    <o></o>
    A legutóbbi vizsgálatok kiderítették, hogy Ő egy „Vér- vagy Várvakond”.

    <o></o>
    Vérvakond:

    Árpád vezérrel érkezett Magyrországra!
    Lényegében a honfoglalás nekik köszönhető, mivel nem volt ekkor még Vereckei hágó, a vérvakond felderítő csapatok készítették ezzel elősegítve a honfoglalást.

    Sajnos később a tatár, török, orosz stb. megszállás ideje alatt a magyar vérvakond állomány genetikailag teljesen felhígult, így ma már szittya magyar vérvakondról sajnos nem beszélhetünk!


    Várvakond ismertető jegyei:

    Ellen áll minden alattomos kiirtási kísérletnek!!
    Lappangva ( föld alatt ) található. Néha, meggyilkolászási kíséreltének közben az „Azt a betyár Úristenit”, illetve a „A toportyán humánja” kifejezéseket használja.:D
    Mentét nem hord, de mikor senki sem látja előszeretettel lovagol szőrén!

    <o></o>
    Egyszóval Őkelme az évszázad egyik legjobb vétele, tessék-tessék, vegyétek, vigyétek!
    :jo

    [FONT=&quot]Üdv:Sir Tremor:sir_tremor:
    [/FONT]
    Szegecs kedveli ezt.
  2. [FONT=&quot]Egyszer csak egy hatalmas dörrenés rázta meg az egész determinánst.

    - Fuss! - mondta neki Cecilia - mindjárt itthon lesz, most dobta haza a szabad tagok oszlopát.:confused:

    De alig hogy ezt kimondta, már meg is jelent az ajtóban a Hétismeretlenes egyenletrendszer, és ráordított Gammatyira:

    - Mit keresel itt, te geometriai féreg? Tudod, hogy aki ide belép, az halál fia? Te is meg fogsz halni.:mad:

    S már rá is rohant Gammatyira. Csakhogy Gammatyi nem hagyta magát: Többet ésszel mint ész nélkül - kiáltotta és megkezdte az ismeretlenek kiszámítását.

    Először az ismeretlenek együtthatóiból és a szabad tagok oszlopából képzett kibővített mátrix rangját határozta meg. Ennek rangja r lett. Ezután kiválasztott egy r-ed rendű determinánst és kiszámította ennek az értékét. Azután már könnyű dolga volt, mert - mivel csak annyi ismeretlen volt, mint amennyi egyenlet, - csak a Cramer szabályt kellett alkalmaznia.:kac-kac:

    Amikor az egyenletrendszernek már csak egy ismeretlene volt, könyörgésre fogta a szót:

    - Legalább ezt az egy ismeretlenemet hagyd meg.:((

    Gammatyi azonban nem kegyelmezett, behelyettesítette a szabad tagok oszlopát a hetedik oszlopba is.:D

    Ezután kézen fogta Ceciliát, kiszabadították két nővérét is és elindultak. Útközben kiengedték börtönükből Alfonzót és Bétamást is.

    Hazaérve nagy lakomát csaptak, a - végtelentől a + végtelenig folyt a bor, sör és a pálinka. A királyságot természetesen Gammatyi kapta, mivel Cecilia volt a legszebb a három pótszög között. Ők most is boldogan élnek és létre is hozták a legkisebb közös többszöröst.
    :D

    Üdv:Sir Tremor:sir_tremor:
    [/FONT]
  3. [FONT=&quot]Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy öreg háromszög, ennek volt három szöge: Alfonzó, Bétamás és Gammatyi. A legöregebb - Alfonzó - és a legkisebb - Gammatyi között a korkülönbség p/2 volt. Az öreg háromszög, amikor úgy érezte, hogy rövidesen átköltözik a másik félsíkba, magához hívatta három fiát.

    - Én rövidesen meghalok - mondta - és halálom után arra hagyom értelmezési
    tartományomat, aki a legszebb pótszöget veszi feleségül.

    Elindult hát a három fiú a végtelenbe: Alfonzó az x, Bétamás az y, Gammatyi
    pedig a z tengelyen, széjjel a nagy térbeli koordinátarendszeren, mindhárman + irányba, egyenes vonalú egyenletes mozgással. Amikor elérték az első irracionális számot, pihenőt tartottak.

    Alfonzó egy hatalmas integráljel árnyékában pihent le, hogy falatozzon
    valamit. Alig vette elő azonban intervallum-skatulyájából a hamuban sült intervallumot, megjelent egy hatalmas Differenciálegyenlet, és így szólt hozzá:

    - Te mit keresel itt? Nem tudod, hogy aki itt leül, az halál fia, mivel nem teljesíti a Chauchi-féle konvergencia kritériumot? Ezzel se szó, se beszéd,
    megragadta és bezárta az "an" sorozat pontos alsó és felső korlátja közé.
    [/FONT]

    [FONT=&quot] - Innen ki nem szabadulsz, csak majd ha a differenciálhányadosod nullával
    lesz egyenlő - mondta a félelmetes Differenciálegyenlet és elkonvergált.
    [/FONT]

    [FONT=&quot] :mad:
    Bétamás sem járt különben, őt egy zord trigonometrikus alakú Komplex szám
    támadta meg, megragadta és bezárta két abszolutérték jel közé.

    - Itt fogsz az óramutató járásával egyező irányúvá válni - mondta haragosan és elment.
    :mad:
    Gammatyi szerencsésen járt. Amikor megéhezett, leült egy Pascal- háromszög
    tetejére és falatozni kezdett. Alig nyelte le az első részsorozatot, amikor észrevette, hogy a szomszéd értelmezési tartomány ura, a gonosz Diszkrimináns vágtat feléje almásderes négyzetgyökén, amelynek patkói lineáris egyenletrendszereket szórtak.

    - Mit keresel az én epszilon sugarú környezetemben - kiáltotta már messziről negatív előjelét forgatva. Mindjárt n-edik gyököt vonok belőled és nullává redukállak!

    Gammatyi látta, hogy ennek egykettede sem tréfa, előrántotta értékkészletéből pozitív előjelét, és megsemmisítette vele a gonosz Diszkriminánst.
    Azután visszaült a Pascal-háromszög tetejére és elfogyasztotta a magával hozott sorozat majdnem minden elemét. Ezután útrakelt.

    Estére egy véges halmazhoz érkezett, átkelt az alsó korláton és igyekezett a felső korlát felé. Útközben bekerült egy torlódási pontba, amelynek tetszőleges sugarú környezetében ott volt a halmaz végtelen sok eleme. Ezek igen kedvesen fogadták, ellátták étellel itallal és négyzetre emelték, hogy jobban bírja a hosszú utat. Gammatyi megköszönte és tovább transzformálta magát. Amikor megvirradt, csodálatos látvány tárult két tetszőleges pontja elé: nem is olyan messze egy rotációs mozgást végző n-ed rendű determinánst látott.:D

    No ezt megnézem - gondolta Gammatyi és elindult.

    Csakhogy nem könnyű ám egy ilyen determinánsba bejutni! Amikor odaért, látta, hogy minden kapuban egy m x n típusú mátrix áll, n dimenziós vektorokkal felfegyverkezve, amelyek élesre voltak köszörülve. Gammatyi tudta, hogy ő ezek ellen tehetetlen, furfanghoz folyamodott tehát:
    megpróbálta meghatározni az egyik mátrix rangját. Hosszú órák és veszélyes átalakítások után végre sikerült az egyik sort nullává tenni, és ekkor nagy dübörgéssel kinyílt a kapu, Gammatyi belépett.

    Az n-edik sorban elemről elemre haladva csodálatosabbnál csodálatosabb látvány tárult a szeme elé: a falakon Weierstrass, Cantor, Rolle, Heine-Borel és Chauchi tételei függtek aranyozott keretben, a padlót pedig díszes szövésű Leibniz és Taylor formulák díszítették. Gammatyi csak az i-edik sor k-adik elemében tért észhez, de csak azért, hogy még nagyobb ámulatba essen. A sorokban egy gyönyörűséges pótszöget látott, aki szomorúan énekelt...:((

    Amikor meglátta Gammatyit, rémülten kérdezte:

    - Mit keresel itt, ahol még az 1/n sorozat határértéke is ritkán fordul elő?
    Jó lesz, ha minél hamarabb elmégy, mert ha hazajön a várúr, a gonosz Hétismeretlenes, meg fog ölni.

    - Én innen el nem megyek - mondta Gammatyi, mert tudta, hogy ez a pótszög az, aki őt egy életen át ki tudja egészíteni 90 fokra.:)

    - Jössz-e velem?

    - Nem mehetek - mondta a szépséges pótszög. Én az öreg Tangens király lánya vagyok. Hárman voltunk testvérek: Amália, Beáta és Cecilia, amikor ez a gonosz hétismeretlenes egyenletrendszer elrabolt apánk értelmezési tartományából, és azóta itt raboskodunk. Nem mehetek hát, mert ő úgyis utolér és visszahoz.

    Gammatyi elhatározta, hogy ha törik, ha szakad, magával viszi Ceciliát.:cool:

    folyt.köv.

    [/FONT]
    Szegecs kedveli ezt.
  4. A napokban számos blog íródott, amely nem kapcsolódott a motoros feelinghez, többen hangot is adtak aggodalmuknak és felháborodásuknak e témával kapcsolatban, ígyhát gondoltam írok egy rövidke, a motoros életvitellel szorosan összefüggő blogot, mely remélhetőleg kielégíti az ilyen irányú igényeket!!!

    Ime:

    MOTOR.....SZESZ.....SZEX.....ALVÁS.....ÉBREDÉS.....SOK-SOK-SOK MOTOR.....:bang:

    Ps.:

    (Mielőtt a kritikusok megfütyülnek az ezen témát szervesen érintő momentumok (lásd: tankolás,motortakarítás,olajcsere,stb...) kihagyása miatt, ezúton közölném, hogy a blog a teljesség igénye nélkül íródott, a tömör lényegre való törekvés szellemében...:D)

    Üdv: Sir Tremor :sir_tremor:
  5. Jó sok hozzászólás...

    Ilyen is, olyan is.

    Azért Én mégiscsak a Yama által monitorra vetett blog tartalmával értenék egyet!!!
    Megy a nyafi, megy a "de szar Nekem most, mert..." kezdetű, de azt hiszem ez csakis arra az emberre (és a BARÁTAIRA) tartozik, aki éppen agonizál!
    Nekem is volt bajom...van is...volt szarabb, volt jobb, de ha bánat, fájdalom ért, azt NEM egy közösségi oldalon tettem közzé hatszáz idegen ember jelenlétében, ötszáz oldalon keresztül taglalva, hanem ha tényleg gödör volt és nem tudtam egyedül megoldani (mert szerintem azért csak az az egészségesebb), akkor egy nagyon jó BARÁTOMAT hívtam, hogy:
    "Cimbi, most tényleg gebasz van, csüccs le egy sör mellé és segíts, ha tudsz (legalább azzal, hogy meghallgatsz)!":meghajol:

    Rendesen megy itt a nyavajgás, (ahogy NaNa is írta) keserű blogok tömkelege, de KIT ÉRDEKEL???:fing:
    Talán a barátokat...;)
    Akiknek mindezt meg lehet írni priviben...;)
    És személy szerint Én is belexarok a világ nagy gondjaiba (háborúk,éhínség...stb.), mert egyrészt azzal, hogy empatikusan bólogatok és nagy szavakat (néha már közhelyeket:boa:) használva hangoztatom, hogy "Ezt most azonnal be kell szüntetni", NEM OLDOM MEG az etióp kisgyerekek étkeztetését...
    Álszentség!
    Ha az ilyen emberek a fizetésük felét minden hónapban átutalnák egy segélyszervezetnek, akkor azt mondanám: "Na Ő tesz is azért,amiről beszél!!!"
    Az igenis aspiráció!
    A többi viszont csak sallang, mártírkodás tettek nélkül...
    Másrészt (és most jön az önző rész:p) Nekem is megvan a saját bajom, ami mellé nem kívánom a nyakamba venni a világ összes baját!!!
    Természetesen van sok olyan dolog, amit elítélek, nem értek egyet vele, de az, hogy ezt kétpofára hangoztatom, NEM VÁLTOZTAT SEMMIN!:ne:

    Ez is csak egy vélemény, hasonlóan Yamáéhoz, ez sem túl visszafogott, de az enyém...vállalom!
    (a másét pedig elolvasom, értékelem, vagy tetszik, vagy nem...
    Nem muszáj osztani az enyémet
    ;), ahogy Nekem sem az Övét, és ha mégis véleményegyezés esete forog fenn, azt megnyugvással konstatálom:D)
    A nyavajgás pedig természetesen mindenkinek szuverén joga, ha Neki ez okoz örömöt, megelégedettséget, vagy csak vigaszt nyújt, tegye......még akkor is, ha ezzel a gyanútlan olvasónak okoz kellemetlen, vagy szomorú pillanatokat.:((

    És ismét csak magánvélemény:
    Én ettől a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" hozzáállástól tudok szép nagyívűt és színpompásat hányni!
    :boa:

    Üdv:Sir Tremor
    :sir_tremor:
    Szegecs kedveli ezt.
  6. ZéPé Barátunk beígért Mina Kisasszony blogjában egy "málnaszörpös" akciót... :D

    Ennek elősegítése érdekében íródott ez a kis(de szellemi mondanivalóját tekintve annál monumentálisabb:muhaha:) blogocska! :kac-kac:

    És hogy legyen némi ünnepi feeling is a "málnaszörppelfelgyujtommagam" matinéhoz(melynek momentumairól tisztelettel kérnénk a fotósorozatot:bang:),íme néhány témába vágó,kreativitást és költői vénát:muhaha: ragyogóan megcsillantó vers:


    Gyantás a seggem,
    csilingel a herém.
    Biztos, hogy a karácsonyfa jött hátulról belém.


    Fáradt vagyok baxottul fáj a glóriám a bokám is kificamodott és az angyalkák is elmentek már!
    Idén nem jövök!!
    üdv:Jézus


    Három napja díszítek,
    Csípje meg a kánya,
    Majdnem belezuhantam
    A kiömlő gyantába!

    Nagyzolni akartam,
    De látom rosszul tettem,
    Hogy luc helyett az idén
    Mamut fenyőt vettem.



    Mivel nagyonjó barátom vagy,úgy döntöttem kapsz tőlem karácsonyra egy lovat.
    De mivel csóró vagyok, részletekben tudom adni.
    Idén egy lóf*szt kapsz! :kac-kac:

    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=VOywGeBrwZ8"]YouTube- Részeg rénszarvas[/ame]


    Üdv:Sir Tremor
  7. [FONT=&quot]Betojik vagytok Yama!!!:p
    Mi végignéztük,nem volt rossz...(bár hozzáteszem,hogy ha mondjuk a Kaptár című filmet vetítik majd ezzel a technológiával,valószínűleg azt nem fogom megtekinteni:confused:)
    Ízlések és gyomor kérdése!
    De a blogod további tartalmával egyetértek,amiről írtál,azt pl. a rajzfilmek generációin is tapasztaltam!
    Én 3 generációra osztanám:
    1: erőszakmentes rajzfilm generáció
    2: brutális rajzfilm generáció
    3: idióta rajzfilm generáció

    A Mi időnkben volt a jó kis Mézga Család,Tom & Jerry és hasonlóan "erőszakmentes" rajzfilmek...(mert nem hinném,hogy a T&J-ben látott elkalapálások az erőszak kategóriájába tartoznának).
    Vagy pl a Magyar Népmesék,amiknek volt tanulsága,becsületre és segítőkészségre nevelték a gyerekeket!;)
    Aztán úgy 10-12 éve jött a Dragon Ball korszak,amiben igencsak intenzív brutalitást nézhettek a lurkók(be is tiltották),azonban a hatása már így is érződött:
    Az Én időmben is volt verekedés az oviban,de nem emlékszem,hogy bármelyikünk is a másik nyaki artériájából eredő vérszökőkútra lett volna kíváncsi!:confused:
    Ütöttük egymást,mint a répát,de bizonyos határokon belül...
    Ezekből a rajzfilmekből már mást tanultak a kölykök,ennek hatását szívjuk most,amikor egy 20 éves takony gyerek késsel szurkál és nem nézi,milyen károkat,sérüléseket okozhat másoknak,legyen az felnőtt,gyerek,vagy kisnyugdíjjas!:((
    Ezt Én mindenképpen a 10-12 évvel ezelőtti,nem kicsit szabadjára eresztett "erőszak rajzfilmeknek" IS tulajdonítom(mert persze rengeteg más összetevője is van)!
    A harmadik("idióta rajzfilm")generáció most éli fénykorát,ilyen mozik materializálódásában,mint az Ed,Edd és Eddy(ha jól írtam a címét),ami viszont ismét egy másik véglet...
    Itt a gyerekek azt látják,hogy az emberek DEBILEK,biztos ilyenek a felnőttek és kapnak egy tisztességesen elk*rt követendő példát...:ne:
    Nem is csodálom,hogy még köszönni sem képesek rendesen...nem ezt látják a tévében!
    Sad but true!!!:(
    Talán van arany középút(szerintem lenne,de ezt a műsorsugárzóknak kellene felismerniük),talán nincs és most nevelünk ki egy inbecil társadalmat...:beteg:
    Minden esetre Nekem nem tetszik amit látok és az is fux,hogy az Én gyerekem ilyen gyökér rajzfilmeket nem fog nézni!!!;)
    [/FONT]
    Szegecs kedveli ezt.
  8. Sok barátom van és Ők sokszor kérik a tanácsomat ilyen-olyan témákban(a nőügyekben meg főleg,de ennek okát most ne firtassuk:kac-kac:).
    Mindezt azért teszik,mert tudják,hogy ha a véleményemre kíváncsiak azt szárazon és őszintén meg is kapják!
    Hozzátenném,az Én barátaim hasonlóan őszinték…éppen ezért szeretem Őket és ezért a BARÁTAIM!:jo
    Persze senki sem tévedhetetlen,előfordult,hogy felhívták a figyelmemet: „Te ez túl keményre sikeredett…lehet,hogy nem ezt érdemelte…”
    Ilyenkor át szoktam gondolni a dolgot,mert adok az objektív és jóindulatú véleményekre és ha igazuk volt,akkor nem átallok bocsánatot kérni!
    Nekem ez nem derogál,mert azt az elvet vallom,hogy ha valakit megbántok(aki nem érdemelte meg),akár észrevettem,akár nem,attól illik bocsánatot kérnem,ez alapelvárás egy embertől!
    Ugyanezt Én is elvárom a barátaimtól,ahogy minden eddigi Barátnőmtől is elvártam.
    Hiszem,hogy egy vita NEM gátló oka egy barátság kialakulásának(adott esetben még az alapja is lehet)!
    Nálam a gátló ok az elviselhetetlen,gátlástalan és gusztustalan jellem!:boa:
    Azt nem tudom tolerálni és nem is tűröm meg a személyes szférámban!:ne:
    Én nem vagyok kíváncsi ezekre az emberekre,Ők sem kíváncsiak Rám…EZ ÍGY PONT JÓ!!!
    (egészen addig,amíg nem támadnak be,mert attól kezdve borul a szabály!:mad:)
    No de az egész lényege:
    Véleménykülönbség természetesen lehet,hiszen attól válunk egyéniséggé,hogy saját véleményt alkotunk,de úgy gondolom,hogy ez nem akadálya egy barátság kialakulásnak!
    Én is csak egy csepp vagyok a tengerben,de arra büszke,hogy a saját környezetemben lévő „cseppek” tiszták és „emberi fogyasztásra alkalmasak”!!!:D


    <o></o>Üdv:
    Sir Tremor
    Szegecs kedveli ezt.
  9. <o></o>Sokan nem mondják ki a véleményüket csak azért,hogy elkerüljenek egy esetleges konfliktushelyzetet,még akkor sem,ha sejtik,hogy valami nem stimmel…
    Na Én nem ilyen vagyok,azt hiszem ez-- sajnos,vagy nem sajnos(mindenki eldöntheti)--látható is.
    Szomorú,de aki nem két lábbal áll a földön,gyengébb jellem,lelki válságban van,vagy csak túlságosan jóindulatú,azt könnyen megvezetik az érdekemberek… ilyen világban élünk.:(
    Viszont a felismerés,választás és változtatás lehetősége MINDENKI számára adott,kérdés,hogy mer-e,akar-e élni ezzel a lehetőséggel!
    Psichológia előélet ide-,vagy oda,Engem is vezettek már meg,más kérdés,hogy utána meddig,hogyan és miért tartottam továbbra is a kapcsolatot az illetővel!
    És itt a MIÉRTEN van a hangsúly:
    Egy ember alaptermészetének megítélésénél rendszerint nem tévedek,ettől függetlenül nem mindig történt meg,hogy egy(a külvilág felé)rosszindulatot mutató ember megismerése után azonnal rövidre zártam a dolgot,mert jobban szerettem volna hinni az illetőben(attól függetlenül,hogy már az elejétől fogva láttam,milyen emberrel állok szemben)…
    Az ebbe a kategóriába tartozó emberek jóval több esélyt kaptak az ismeretség,barátság kialakítására,mert láttam Rajtuk,hogy csak azért ilyenek,mert külső hatások irányítják a cselekedeteiket…:((és bizonyos esetekben ezek a hatások már jellemváltozást is okoztak Náluk.
    Sajnálatos dolog ez,de nem reménytelen!
    Ilyenkor inkább segíteni próbálok,hogy feltegyék a kérdést maguknak:
    Tényleg ilyen vagyok Én???Valóban így akarom élni az életem???:confused:
    Közülük sokan nem értik,miért nem fogadják el Őket az emberek és ha egy segítő kéz(bárki is nyújtsa azt Nekik) hatására megváltoznak,akkor boldog érzés tölt el,mert már megérte a törődés!:)
    A másik kategória az,aki meg van elégedve azzal a jellemmel(bármilyen visszataszító is az),amivel pusztán saját szórakoztatására(mert pl kurvára unatkozik,vagy szar az élete és a „nehogy már másé jobb legyen” elven)más embereket tud bántani…:mad:
    Az ilyen egyedek gyerekes játékaikhoz,gonosz áskálódásukhoz elesett,esetleg gyenge jellemű embereket használnak fel eszközként,oly módon befolyásolva és kihasználva utóbbiak lelki válságát,hogy hamis barátságot mutatva feléjük más ember ellen uszítják Őket…miközben Ők, „főhőseink” nyugodtan gyújtanak rá egy cigire,a „na,ezt is sikerült magam mellé állítanom,olyanná formáztam,mint amilyen Én vagyok” önelégült mondattal símogatva az egójukat.
    A szememben az ilyen ember egy nulla,más életét éli(ha már a sajátja hulladék) és NEM ÉRDEMEL ESÉLYT.:ne:
    Akit pedig kihasznál,azt sajnálom,viszont ha az illető a baráti köröm tagja,akkor nem fogok hallgatni,el fogom mondani Neki,hogy mit művelnek Vele(attól,hogy Ő nem érzékeli).
    Folyt Part 2...
  10. ....Mert az Őrangyalok léteznek...


    Ez a "kis" affér akkor történt(2009 áprilisa),amikor az eltávozott motoros barátunk tiszteletére szervezett megemlékezésre mentem Zalaegerszeg közelébe,ahol a balesete volt.:((


    Egy útépítés miatt megállt a kocsisor,Én egy pótos román kamion mögé kerültem.<O:p</O:p
    Amikor elindult a sor,kikandikáltam a kamion mögül és mivel láttam,hogy egyenes szakasz jön,szembejövő autó nélkül és engem sem próbálnak előzni,elkezdtem megelőzni a kamiont(ekkor még csak 60-70 között lavíroztunk).


    Azonban amikor a kamion közepénél jártam,pont a traktor és a pót összekötőjénél, „figyelmes" emberünk visszapillantóba nézés és index nélkül kivágja elém a trakeszt és csak azt veszem észre,hogy egy baxott nagy pót jön felém oldalról,morcos lendülettel.:confused:


    Abban a másodpercben kürtgomb tövig,fék és húzódtam le a bal sáv bal széle felé,de a pót csak jött..........eközben a „szakavatott" kaminyonsofőr ebből semmit nem vett észre,pedig szépen szól a kürtöm!:D

    Az egyetlen szerencsém,hogy viszonylag lassan mentünk…Beférni elé gyorsabb haladásnál sem lett volna esélyem,tehát gyorsabb tempónál már vagy a trakesz oldalában figyelgetek,vagy a pót alatt végzem motorostól!:((


    Úgyhogy jobb lehetőség híján fékeztem rendesen és amikor a hátsó gumma már a murvás padkára ért(mivel máshova már nem tudtam húzódni….nem volt hely),akkor húzott be az orrom,azaz az első kerekem elé 5 centivel a pót.<O:p</O:p
    De a murva megcsúsztatta a hátsót és a vas kidobta a seggét,minek következtében (szerencsére már csak)cirka 10-15 km/h-val elkezdtem csúszni félig az útpadkán,félig a betonon.:boa:

    Románunk eközben kényelmesen befejezve a „művészien” kivitelezett előzést haladt tova uticélja felé,mit sem tudva arról,hogy mi zajlik mellette,mögötte...(talán azt észrevette volna,ha alatta:mad:)


    Amikor abbahagyva a csúszást már stabilan feküdtem egy helyben:cool:,lepergett előttem az egész „kűr” és rájöttem,hogy veszett nagy mákom van,hogy most nem mogyorókrémet kenegetnek Rám,ahogy azt a PALACSINTÁKRA szokták...:confused:

    Felállítottam a vasat,leporoltam magam és egy cigi elszívása közben--ami tekintve akkori idegállapotomat úgy fél perc alatt végbement:hi-hi:--megvizsgáltam,hogy "kin" milyen sérülések keletkeztek.:((
    Két dolog,ami megmentette a vasat és engem a komolyabb „rongálódástól":


    1: Fent voltak a kemény műanyagból gyártott Hepco&Becker dobozok,úgyhogy gyakorlatilag azon csúszott a vas és a fékkaron kívül nem sérült más.....khmm....legalábbis a motoron......mert a bőrgatyó,a könyököm és a betonba való becsapódás következtében a vállam is elég rendesen megroggyant.

    [I]2: Lassú tempó volt és le tudtam reagálni az ökröt.[/I]

    [COLOR=#1a1917]Ha az előbb említett két tényező közül bármelyik csak minimálisan is eltért volna,akkor Én most nem vagyok itt...:([/COLOR]


    [SIZE=3][COLOR=#1a1917]Egy fiatal autós srác,aki látta a storyt megállt és megkérdezte hívjon-e mentőt,de mivel Én az akkor bennem lévő adrenalinbomba miatt fájdalmat nem éreztem(még),csak annyit mondtam Neki,hogy[/COLOR][/SIZE]
    [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]"Nem,köszi,csak fogd meg azt a tetűt,amíg Én összeszedem magam![/FONT]:düh::mad::morog::box:[/SIZE][/I]


    [COLOR=#1a1917][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Sajnos ekkor már eltűnt a kamion valahol lefordulhatott...(pont nem figyeltem:hi-hi:),[COLOR=#1a1917]úgyhogy nem lett meg a delikvens és mivel a manőver megkezdésekor nem gondoltam,hogy letúr az útról,a rendszámot sem jegyeztem meg(pont azt sem figyeltem:kac-kac:).:mad:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]


    [COLOR=#1a1917][COLOR=#1a1917][COLOR=#1a1917][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]De nem fordultam vissza nyalogatni a sebeimet,mert fontos és egyben szomorú:(([COLOR=#1a1917]helyre indultam,úgyhogy egyre erősödő ízületi,felületi és „belső” fájdalmak közepette abszolváltam a még előttem álló 140 kilómétert.:([/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR]


    [COLOR=#1a1917][COLOR=#1a1917][COLOR=#1a1917][SIZE=3][COLOR=#1a1917][B]Konklúzió:[/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR]


    [COLOR=#1a1917][COLOR=#1a1917][COLOR=#1a1917][COLOR=#1a1917][COLOR=#1a1917][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nem szeretem a román kamionosokat:düh:([COLOR=#1a1917]sztereotípia???...hmmm...lehet,de AKKOR SEM szeretem Őket:mad:).[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]


    [COLOR=#1a1917][COLOR=#1a1917][COLOR=#1a1917][COLOR=#1a1917][COLOR=#1a1917][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#1a1917]És persze:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

    [COLOR=#1a1917][COLOR=#1a1917][COLOR=#1a1917][COLOR=#1a1917][COLOR=#1a1917][COLOR=#1a1917][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]Vigyázzatok magatokra,mert más nem teszi meg helyettetek.[/B]:(([/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

    Üdv:Sir Tremor