Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. Lehet elkerülte a figyelmemet és volt már eszmecsere erről. Azért, ha van rá kedvetek, kérlek írjátok már le a véleményeteket! Az is előfordulhat, hogy közben sok dolog változott és a mostani énetekkel már más tipusú motort választanátok.
  Mennyire befolyásol az, hogy először mire ülsz fel?
  Vezetőként, vagy utasként kezdted?
  Ha utas voltál, az is maradtál?...ha meg nem, akkor mi késztetett arra, hogy átvedd az irányítást?
  Amikor meg utasként motorozol, akkor mi az, ami miatt így döntöttél?
  Annál a típusnál maradtál amivel kezdtél?...ha váltottál, akkor miért tetted?
  Nagyon szeretném olvasni a véleményeteket, akár privátban is (a szégyenlősökét) :)
  bocsi, Vidék és NaNa kedveli ezt.
 2. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy két motort is használhatok. Viszont a szerencse egyben szerencsétlenséget is hoz magával (az meg én vagyok) :gurul:Egyik motor sem igazán olyan, amilyennel egy magamfajta könnyen megbírkózik. Értem én a kérdést: "akkor meg miért ők?" Hát azért, mert akkor mind a kettő nagyon jó vételnek tűnt és tulajdonképpen egyik sem nekem lett vásárolva.
  Páran tudjátok rólam, hogy egy 125-ös és egy 600-as sportmotorral is próbálkozom. A kicsivel jó sokat kell dolgoznom, egy-egy előzés is elég dolgos vele. A nagy?...hát ahhoz meg elég bátortalan vagyok. Mindig azt érzem, hogy nem érdemlem meg, kevés vagyok neki. Ő pedig cserébe nagyon türelmes velem és ahogy egyszer Yamina mondta: "egy kezes bárány". Ezt néha, amikor elfelejtkezem arról, hogy milyen "állat" van alattam, akkor meg is tapasztalom. Akkor meg gyorsan vissza is veszek a lendületből. Remélem egyszer felnövök hozzá és addig a kicsi sem sértődik meg.
  Mind a kettővel kerültem már meleg helyzetbe és hálás vagyok a jó Istennek, meg a motoroknak is, hogy azóta is nyúzhatjuk egymást :hura:
 3. Sziasztok :)
  Jó ideje nem jártam itt, csak vendégként olvastam a bejegyzéseket. Most meg kényszert érzek, hogy írjak. Nem vitatkozni akarok, szeretném megmutatni, hogy én hogyan látok dolgokat.
  BajateamOldlady blogjának elolvasása után fogalmazódtak meg bennem gondolatok.
  Biztos, hogy nem születik senki sem bandázós motorosnak. Hát én sem. Már csak azért sem, mert éppen ma kellett kb. 10 km-en belül kétszer is megállnom. Először, mert egy méhecske nyakon csípett, másodszor meg azért, mert -a fene tudja hogy- de a fülembe került egy bogár. Tudom én is, hogy van ennek ellenszere. Hát marha jó volt az idő is, ráadásul változó korban vagyok és nehezen viselek bármit a sisak alatt. (mégsem szeretnék lemondani a motorozásról). Na és a sisakom sem nagyobb a kelleténél.. Ezt nem tudom egy 6-8 fős csapat hogy is viselné el. Ezért sem motorozom csapatban. Meg azért sem, mert pár évvel ezelőtt, amikor vénségemre elkezdtem motorozni, volt két választásom. Egy 125, és egy 600-as motor. Ja és mind a kettő sportmotor.
  Perfekt vagyok autózásban :) Zaporozseccel kezdtem :) na azon lehetett tanulni :)

  Na jó, most azért eléggé nagyképű voltam :)
  A motorostársak meg kikezdtek. ..mert fasz vagyok:) ...meg lassan kanyarodok:)... a körforgalom meg rémálom, amikor mögöttem jön valaki :(. Hát bocsánat... tudom. Szoktam mondani, hogy nem szeretnék magam után sem menni :( Mégis azt kérem ,hogy ne mondjátok azt, hogy menjek tréningre. Mentem. Amelyik motoron jól éreztem magam arról másikra ültettek. Mert ők úgy látták... azt hogy én mit szeretnék, gondolok? Kit is érdekel? Én meg azt hittem, hogy itt majd megbeszéljük, hogy ki hol tart. Ja, hogy menjek másik tréningre? Igen elmegyek, na és azon a tréningen is megpróbálják nekem azt megtanítani, hogy a bal kezemmel fogjam meg a jobb kormányt?
  Lehet sokszor vívom ki az autósok utálatát, valószínűleg azért, mert motorral közlekedek. Mégis azt tudom mondani, hogy velem -többnyire- normálisak. 54 éves vagyok, 20 éves sem voltam még amikor elkezdtem autót vezetni. Nem nyomom a dudát, amikor papa úgy sorol a a kalossal körforgalomba Verőce és Vác között, hogy a fejét balra sem fordítja.
  Csinálok hülyeséget motorozás közben és az autósok nagy része is tesz olyan dolgot, ami ellenünk szól. Lássuk be: fogalmuk sincs, hogy mennyire más motorral közlekedni, mint autóval... és igen sajnos vannak olyan autósok is, akik "csakazértis" betartanak nekünk.
  Én meg itt vagyok, lassan 5 éves motorjogsival száz évesen. Ráadásul nagyon várom azt amikor végre olyan az idő, hogy motorra is ülhetek.
  És igen: BajateamOldlady :) én vagyok az a motoros, akiről írhattál: levizsgáztam, van drága ruhám is, szerintem mind a két motor jól áll nekem, azt nem tudom az utcasarkon befordulva leteszem -e a lábam, mert annyira fasz vagyok, hogy fogalmam sincs (bár a férjem -aki majdnem mindig velem van- sem emlékszik erre :) mégis gyök kettővel fordulok be. Valószínűleg azon múlik a motoroslét, hogyan fordulok, meg hogy Csese 10 parancsolatának megfelek -e?
  Vidék, NaNa és Zsolt73 kedveli ezt.