Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
  1. Sok szabim van ben ezért a hét vége kezdést kicsit elöbbre hoztam, úgy keddig:D. Csodás napos idő volt már reggeltől. Teszek veszek intézkedek délig, dobok az ebnek aztán a garázsból ki curikkolok az én kis MAYAmmal. de valami nem tetszett eggyikünknek sem, mert az orrát lógatta egy kicsit. Beöltöztem és némi melegítés után el indultunk, hogy egy szép kört tegyünk a környéken. Ment is a séta, nézelődés de mikor már hazafelé döcögtünk néha néha megrázta az orrát és kért hogy fejezzük be a gurulást. Éreztem hogy nincs jól a szentem, de azért még útba ejtettük Zazit a mocidokit aki megálapította amit már selytettem, az elsőkerék csapágy elszált.
    Hazasétáltunk lépésben, és lefektettem az én drágámat.:(
    Másnap ebéd után meglátogattam, gyors kerék kivét, nézem és a jobb oldali csapágy az ölembe potyo. Számolom a darabokat de igen nagy híja van, belső gyűrü van golyók vannak, porvéddő igaz gyűrve de van, külső gyűrü az bezony nincs.
    Nézem a felnit az bezony ott röhög rajtunk a helyén, és mint a vírus ragaszodik a gazdájához. Nagy kérdés hogy űzzük ki a gonoszt ha szentelt vízzel nem megy, és akkor kipattant az isteni szikra.
    Gyors adat eggyeztetés, spuri a gyógyszertárba, új csapágyak szimeringek, tuvább a munkahejre furatköszörűért, haza és kezdődhetett a műtét. Gyűrü kettéköszöszülés és már szabad is a felni. Megtisztogattam, és hogy sokáig egészséges legyen mind két oldalon mindent újra cseréltem. Aztán visszakapta a drágaságom a felújitott kerekét, és most újra egészségesen róhatjuk a kilómétereket, de még csak lájtossan mert a piszéje még bejáratós.
    Szegecs kedveli ezt.
  2. Olyan városban lakom melyet szebbnél szebb környezet vesz körül, ahová a vendégek az üdülnivágyók is szívesen kirándulnak. A Tv torony és környéke, az alsóerdő az azáleásvőlggye a sok növényritkasággal, a Gévártitó a Termálfürdő és Aqvapark társaságában, a Csácsi arborétum, és még lehetne sorolni.
    A 76-os főút miután elhagyja a várost az arborétum mellet hald el, és bár nem hosszan de nagyon kellemesen kanyarog. Én is nagyon szeretek arrafelé gurúlni, és közben nézelődni. De sajnos elszomorít hogy a tály szépségét egyre több és több kereszt teszi lehangolóvá. Kb egy hónapja halt meg egy motoros az eggyik kanyarban, az ok gyorshajtás. A hétvégén kerékpárversenye volt a nagyleányomnak Gyenesdiáson, ahova én is leruccantam MAYAval, és egy kellemes napot töltöttem el nagyon szép környezetben. Hazafelé a csácsi kanyarok előtt még belenézve a tükörbe, és a hosszú egyenes végén láttam egy motor lámpájának a fényét, aztán kezdődött a döntögetés. Hazaértem, és épp a felüljáró elötti kőrforgalomba hajtottam be mikor szemből üvöltő szirénával egy mentő vágodott be a körforgalomba egy rendőrkocsi kiséretében, és robogtak tovább amerröl jöttem. Hétfön az újságból értesültem, hogy egy motoros újból többet vállalat mint amit szabadott volna. Talán épp az amelyik lámpafénye pár percel korábban még eljutott hozzám, aztán egy hibás döntésmiadt kialudt örökre.
    Máskor is elfogok menni arra, de már két kereszttel több fog figyelmeztetni mindenkit, hogy bár az élet valóban egy rohanás, de ha elindulunk a vason az ne rohanás legyen a
    halálba
    Szegecs kedveli ezt.
  3. Löksi blogját olvasva 1-2 gondolat kezdett kavarogni a fejemben egyre újabb és újabb bakat generálva amiket muszály kiadnom magambol és erre ez egy jó hely.
    Én is férfiből vagyok, nekem is megvan a magam izlésvilága.Fiatalabb koromban mikor még a hormonok irányították a ,,szememet" az első a karosszéria feltérképezése volt, a fej az ész másodlagos volt. Aztán ahogy tapasztalatot kezdtem szerezni lassan átértékelődtek a dolgok. Azt mondják hogy a szem a lélek tükre, és ez igaz, de a szépségé is, hiszen a kettő nem elválasztható. Ezért van az hogy ha szembe találkozom egy nővel az utcán a szemét nézem és nem a csípőringását. Attól hogy valakin 10kg dukkó van még nem lessz szép, sőt nevetségessé bohóccá teheti önmagát. De lehet akár milyen alkata, ha gondos, ápolt, meglátható benne a báj a szépség, és ehez nemkell más ,csak egy kedves mosoly vagy jóízü kacagás, nevető vagy könnyes szem, egy kellemes száj amit kellemes dolgok hagynak el stb, és a legfontosabb a férfi szem amely nem felületesen fut végig a nő egyik leg fontosabb testrészén az arcán. És ez csak a felszín, ami ha a belső szépséggel párosul bár melyik nőt képes megszépíteni.
    Ergo: ha nézed csak varangy, de ha látod is lehet hogy királylány
    Szegecs kedveli ezt.
  4. Egyszerű melós családban nőttem fel, nem dúskáltunk a javakban, és sokszor a nagyobbak kinőtt ruháit hordtam. Szüleim napközben dolgztak, de esténként a fater gyakran elment a kocsmába zsugázni a haverokkal és olyankor fogyott a cefre is. Józanul jó ember volt csak nagyon befolyásolható, de ha feltöltött agresszívvé vált és ennek anyám itta meg a levét. Sajnos az ivászatba időnként a bátyámat is belevitte, olyankor volt is mit takarítanom utánna. A vége persze válás lett, és pokol egy megosztott lakásba, ahol a rokonság jótanácsai is elértek bennünket apám által.
    Én annak idelyén megfogadtam hogy soha nemm leszek olyan, és ezt a mai napig be is tartottam, és eggyáltalán nemszükséges hozzá erőfeszítés. Sokan mondták már hogy egyszer legalább ki kell próbálni, hogy nem igazi ember aki legalább egyszer nem rúg be. Hát akkor én nem vagyok igazi ember, pedig már néhány évet leéltem, és erre büszke is vagyok. Azt a szeretetett, játékot, gondoskodást amit szeretttem volna kapni most én adom a gyerekeimnek, akikkel csodálatos a kapcsolatom mint szülő, mint haver, amit sárkány időnként nem néz túl jó szemmmel, főleg ha kimondom hogy a tiszteletet ki kell érdemelni és nem lehet követelni még szülőként sem,legfeljebb elvárni.
    Szeretem az alkoholt, igényes is vagyok, de mindig józan életet éltem, és korukhoz mérten a gyerekeknek is megvolt engedve hogy megkóstolják. Talán ezért van hogy ök is 100*inkább a kocsi kulcsát veszik fel mint a poharat
    Egy életet kaptam amit oda adnék a gyarekeimért, de nincs olyan más ok amiért lemondanék róla. Lemondanék arról az örömről amit kaptam és még kapok tőlük, és majd a következő generációtol.
    És nem igaz hogy felnőve olyan lessz valaki mint amilyen körülmények közöt felnő. Lehet hogy pont ez ösztönzi arra hogy ő más legyen
    Szegecs kedveli ezt.