Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
  1. Elindultam Magyarorszag fele,es nagy meglepetes ert a hatarattkelönel.Csak a gyors reakcionak es a öranyalomnak köszönhetem, hogy most a gep elött ülhetek.Ugyanis megszokott 50-es tempoval gurulok a ket savra szelesedö attkelöhelyre ,ahol a rend eber örei is jelen vannak. Nezegetes erre-arra majd hirtelen elöre .Ekkor latom hogy velem szembe jön az auto.Gyors manöver hogy kiterjek elöle.SIKERÜLT.De a volannal ülö illetööö rapillantasra volt vagy 80 eves.Minek ül az ilyen meg autoba soförnek,
    :csam:
    Szegecs kedveli ezt.
  2. Februar 7en törten velem egy kis kellemetlenseg.Nagyon siettem volna Szombathelyre,de csak az utca vegeig jutottam.Ugyan is egy nagyot estem,valoszinü hogy a vagott kavicson csusztam el fekezes közbe,nem tudom olyan gyorsan törtent.Csusztunk vagy 20m-ert,szerencsere nem jött semmi jarmü.Hamar erkezett a segitseg,nem azt kerdeztek hogy vagy,hanem kapcsold le a lampat.En az utpatkan ültem nagyon fajt a vallam.Motort felallitottak inditas müködik,el mentek vele haza. En nagy kinomba fel alltam es haza setaltam.A jobb kezem logott ,mint a rongy- babae.Segitseggel ruha csere ,irany a korhaz,röntgen stb.Nincseltörve semmi,csak ki ugrott monta a doki. Hazaerve az volt az elsö megnezzem mi baja lett a motornak.Sajnos ö törest is szenvedett,de nem veszes.Ujra es ujra att gondolva ha nem sietek anyira lehet hogy eljutok a Szhelyre.A nagy sietsegnek ez lett az ara.
    Vigyazzatok magatokra a baj nagyon gyorsan jön.
    Szegecs kedveli ezt.
  3. November 18.-a kicsit szomorkassan indul.Sötet szürke felhök ,szitalo köd,csuszos ut.Se baj a programot nem valtoztatom meg.Jol felöltözve meg a lathatosagi melleny is felvettem hogy jol lathato legyek elindultam Sopronba,maj Mosonmagyarovarra.Szep komotossan mert tancoltunk az elsö 20km nel.Nagyom szep az öszi taj,de csunyak az utak,sarfelhordas,Na ja cukorrepa szezon.A megszokot 1,30h ut ma 2h-ig tartot,sebaj.Gyors ebed majd a csalad körbe telefonalasa,ki van otthon.Egy villam latogatas.Erzelgös bucsu a szülöi haztol,sok jo tanacs,vigyazz az uton es igy tovabb......Indulas haza.Movart elhagyva kibujik a nap a felhöböl.A motor is gyorsabban gurulta szaraz uton. Az autosok valahogy figyelmessebbek voltak,vajon miert.A hatarnal lathatosagi mellenyes urak lattan jöttem ra miert.Az enyemre nics irva semmi de ezt az autosok nem lattak,A lenyeg hogy szerencsessen haz ertem.JO VOLT MA MOTOROZNI
    Szegecs kedveli ezt.
  4. Valaki be ruja,mert neken nen megy.Sisak kesztyü,minden ok indulas.Valtas kicsit maskep mükszik mint a mostaniaknal.Sarokkal valtok es mindig fel fele.Semmi gond mar 90km _nel szaguldozom,körforgalom vissza valtas ok mükszik,iranyvaltasnal karjelzes huuu megvolt.A masodi körforgalomba egy kis benazas Elhuz elöttem egy kedves nö motoros ismerösöm es nem is intet.Mire eszhez terek ,megint körforgalom siman megment.Egy hosszu egyenes szakasz hu 110 nagyon büszken terelgeten a par pacit a menesböl.Nagyon kellet öszpontositani mit csinalok,lassit vissza valt stb.Közben ram sötetedett,meg jo hogy ismertem az ut minden ivet, kanyart,ugyan is nem sokat lattam. Vegre hazaertem huzom a gazt a haz elött ,paron ki jön.Nagy magabiztossaggal mondom HAZA ERTÜNK ( 53km)elsöre.
    Ö kaput nyit bejarok az udvarra,csak enyit mondott.Nem hitem hogy egyedül meg csinalod.Nagy büszken leszalok ,sztenderre fel
    lealit,meg simogatom.Magamba meg köszöntem hogy nem hagyott cserbe az uton. Igazsag:nem volt egyszerü a modern mocik utan egy Pannoniat vezetni de megcsinaltam.
    Sokat kell gyakorolni es szoknunk kell egymast
    Bizom benne hogy sok kellemes km-et foguk eggyüt gurulni.
    Szegecs kedveli ezt.
  5. Gyönyörü napsüteses okt 23.
    Csavargos kedvem tamadt,gyors ebed fözes,es öltözes csak ugy elindultam celtalanul. Bolha piac,nem tovabb.Köszegen hova irany Szombathely,de közbe meg neztem a Lukacshzi halasto,viztarozot Na de tovabb Szombathely-i elkerülon irany Vep.A tovabb Sarvar-nal is tovabb Janoshaza,Tüskevar,vegül Devecser.Amit lattam az elkepesztö,tejessen mas nimt a TV-ben. A benzinkut aho legyszer tankoltam halott monta a rendör, a latvany elszomoritott.A 8-as ut es a vasut közötti resz vörös vizes,mossak a kijövö jarmüveket,Katonai satrak, es minden vörös.Tudom az adomanyom jo helyre került ,es neg sokra sok szorgos kezre van szükseg,Most hogy lattam a vörös Marcalt,at ertekelödött a "katasztrofa" szo.Nagyon sajnalom az ott lakokat.Ezt igazaböl az erti meg, aki sajat szemevel latja.
    Szegecs kedveli ezt.
  6. Nekem meg van az a lehetösegem, hogy novemberben vagy valamikor leadom a rendszämot egy biztositäsi kijelentövel.Majd amikor ugy gondolom hogy mar jön a jo idö,szinten egy biztositos papirral elhozom.Es mär gurulhatok is . Erre az iödöszakra mig a rendszäm alszik,biztositäst nem fizetek,csak az adot..Nekem 2motor van 1rendszämon es a nagyobbik utän fizetek.De amikor telen szep idö van fäj a szivem,de olyankor le megyek a pincebe .Beinditom ÖKET,es szivok egy kis benzingözt.Es märis könnyebben telnek a napok.
    Szegecs kedveli ezt.