Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
  1. Háát hol is kezdjem.. Úgy kezdődött ,hogy ki mentünk rutinpályára, hogy tanuljak motorozni..
    Szépen is indult az egész. Először is felültünk a motorra én elöl a Barátom pedig mögém. Igaz, nem volt valami kényelmes de legalább szép lassan sikerült meg "tanulnom" 4ig váltani.:D Kb 4-5 alkalommal "vezettem" így.:D Amikor én és a Párom is úgy éreztük akkor már mentem teljesen egyedül is. Még nem lehet annyira motorozásnak hívni de nagyon jó érzés volt. Így még csak 2ig váltottam fel. Nagyon paráztam ,hogy egyedül meg e fogom tudni tartani..Hát nem is tudtam..
    Múlt hétvégén be is bizonyosodott ,hogy egyáltalán nem tudom megtartani a motort.
    Egyenesbe mentem szépen lassan , úgy ahogy tanultam. Mellettem jött a Párom, egy másik motorral, megálltunk ő megfordult nekem és ugyan olyan szépen lassan (gondoltam én :/ ) haza megyünk. Sajnos nem így történt.
    Ráültem a motorra, és egy lábbal tartottam , utána sztendert fel akartam hajtani, de amint emeltem egy kicsit a lábamat már kezdett bal oldalra dőlni az egész motor. Sajnos nem tudtam vissza húzni ,hogy ne dőljön el. Így hát sikeresen eldőltem a motorral együtt. Nekem nem lett semmi bajom csak egy kis horzsolás , de a motoron sajnos csináltam kárt. A kuplung kar letört és össze vissza vannak karcolva az idomok.
    Kicsit elgondolkodtam rajta, hogy mi lenne ha a kanyarba nem tudnám meg tartani..
    Lehet ,hogy túl nagy falat nekem ez a motorozás?:/ Pedig nem bíztam el magam. Nem teszek le arról ,hogy meg tanuljak nagy motorral motorozni. Sajnos a magabiztosságom ez ügyben egy kicsit koppant az aszfalton..
    Szegecs kedveli ezt.