Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. <o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:smarttags" name="metricconverter"></o:smarttagtype><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> megint egy dolog, amit végig kell csinálni!  Kb. 2-3 hete nem tudok pénzt kivenni a számlámról, de nem is nagyon foglalkoztam vele, mert 1400ft volt rajta, gondoltam, nem engedik levenni, mert valami számlavezetési díjat fognak belőle vonni..
  Tegnap megérkezett a fizum és még mindig ugyanazt írta ki vásárlásnál az ATM, 72-es hibakód. Megkértem a főpénztáros csajszit, hogy hadd menjek át gyorsan az OTP-be megkérdezni, hogy mi a probléma, mert rohadtul idegesít, hogy sehogy nem férek hozzá a pénzemhez.
  Elmondtam az ügyintéző csajszinak, hogy mi a gondom, elkérte a kártyámat, megnézte a rendszerben, hogy mi a gond és közölte, hogy inkasszózták a számlámat..
  Micsoda és ki meg miért?? – kérdeztem tőle. Mondta, hogy ír egy levelet az inkasszósoknak és akkor megtudjuk, hogy mi a gond, de várnom kell a válaszukra kb. 20 percet.
  Én rögtön az apehra gondoltam, mert nem olyan rég küldtek egy levelet, hogy fizessek be 210.000 ftot nekik ( a hagyatéki ügy miatt kellene ennyit fizetnem )
  Ülök a bankban, csörög a csajszi vezetékes telefonja, az inkasszósok hívták, beszél velük, elég megdöbbent arcot vág, na mondom ez jót már nem jelenthet.. miután befejezte a telefonálást, mondta, hogy átküldték neki, hogy mi a pontos ok: J. I. <st1:metricconverter productid="1.374.212 ft" w:st="on">1.374.212 ft</st1:metricconverter> tartozást jelzett az OTP felé és ő inkasszózta a számlámat. ( de ez is milyen már, hogy egy ügyintézőtől tudom meg, hogy mi történt, meg mekkora a tartozás, mert senki semmilyen papírt nem küldött nekem erről!!!!!! )
  Amikor meghallottam ezt az összeget, olyan sírógörcsöt kaptam, mondtam, hogy ezt nem hiszem el, mi jöhet még?? Kérdeztem, hogy mi a teendő, most akkor egy fillért nem fogok kapni a fizetésemből? Mondta az ügyintéző, hogy ez minden hónapban úgy fog működni, hogy ha megkaptam a fizumat, akkor szépen bebattyogok a személyimmel és amennyit a bank mond, annyi pénzt fognak kifizetni nekem a számlámról, a többi megy J. I. számlájára.
  Hogy ki is ez a J. I.?
  Ő egy végrehajtó, ugyanis a „kedves” keresztapám kiadta ellenem végrehajtásra ezt az összeget. Csak az a fura, hogy a bíróság megítélt egy összeget, amit neki is ki kellene fizetnie felém, de ez a pénz valahogy nem érkezett meg idáig.
  Úgyhogy a mai délelőttöm rohangálásból fog állni, pedig úgy vártam már a szabadnapomat, hogy kicsit pihengessek itthon, ez sem jött össze :(
  Annyira hihetetlen, hogy egy családon belül mik vannak!? Amikor a papám rákos beteg lett anyu megkereste a testvérét, hogy segítsen a papáék ápolásában, amire ő azt válaszolta, hogy felőle ott rohadhat meg mind a kettő ahol van, persze a házra ill az abból járó részre igényt tart. Pedig szegény papám azért hagyott végrendeletileg rám mindent, mert ki akarta zárni az örökségből, tudta, hogy milyen és hogy nem számíthat rá, majd ha szüksége lenne rá, csak az ügyvéd, aki írta a végrendeletet, elcseszte azt, a papámnak azt mondta, hogy ezzel teljesen ki van zárva a fia az örökségből.. Persze anyu testvére keresetet adott be ellenem a bíróságra és megtámadta a végrendeletet, miatta kellett ügyvédet fogadnunk, a két év alatt közel fél milliót költöttek anyuék az ügyvédre. A házat nem tudjuk majd úgy eladni, hogy pluszban legyünk, hiszen nem ér annyit az egész, még nekünk kell majd zsebből fizetni..
  Olyan szar, hogy mindennek a levét én iszom meg, itt vagyok 22évesen, közel 1,6 millió ft tartozással a nyakamon :( mondjuk anyu és apu tegnap azt mondták, hogy ma küldik a pénzt, amit levettek a számlámról és hogy nyugodjak meg, majd ők mindent elintéznek..
  Kár, hogy a családtagokat nem válogathatjuk meg! :(

  Ha esetleg valaki volt már hasonló helyzetben és tudna tanácsot adni, azt megköszönném!
 2. Az utóbbi időben annyi rossz dolog történt velem és már annyira nagyon elegem van...
  Először kezdődött azzal, hogy árpa nőtt a szememre, elmentem szemészhez, írt fel rá kenőcsöt, ami nagy nehezen használt.
  Kb. rá egy hétre az arcomra nőtt valami szutyok, azzal bőrgyógyászhoz kellett mennem, az is elmúlott végre és akkor jött a fogfájás :bömböl:
  Ja és ami a legjobb, ma elvágtam úgy az ujjam, hogy ömlött belőle a vér, de olyan szinten, hogy a ruhámon akkora vérfoltok voltak, mintha valakit megkéseltek volna...
  Én nem tudom, hogy ki utál engem ennyire, de jobb lenne, ha már nem kivánna több rosszat nekem, mert így is vannak gondjaim, nem hiányoznak még ezek az egészségügyi problémák is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Viszont ami a legrosszabb, hogy úgy néz ki, végleg kilépett egy olyan ember az életemből, aki sokat jelentett nekem...

  jajj, tényleg történjen már valami, hogy végre ne ilyen depis legyen az életem.. jöhetne már a jó idő, hogy motorozhassunk és ne itthon kelljen ülni, attól talán megint egy kicsit pozitívabban állok a dolgokhoz!
 3. ma is mentem dolgozni ugyanúgy , mint máskor, csak ma esett az eső... ami még nem lenne baj, ha nem lennének az autósok!!!!!!!!!

  sétáltam ki a hév megállóba.. pannónia telepen eléggé gödrös az aszfalt és nagyon sok tócsa volt. én a járdán sétáltam és hát ugye jöttek az autósok, akik ahelyett, hogy lassítanának, inkább gázt adtak, hogy biztosan le tudjanak fröcskölni... SZERINTETEK??? a harmadik ilyen ..csögnél már kiakadtam elég rendesen, főleg hogy a hülye gyerek az anyósülésen még mutogatott és röhögött is... így hát én is mutogattam, mire eszébe jutott, hogy megálljon és kiintsen, hogy bocs, gondolhatjátok mennyire sokra mentem a bocsánat kérésével :(

  csak hát annyira elszomorít, hogy ilyenek az emberek, és főleg az a legelszomorítóbb, hogy a saját gyerekeik előtt ilyeneket csinálnak...