Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
  1. A mai napon kaptam a yamahától egy visszahívó levelet, miszerint az YBR-250-es motorom életveszélyes lehet. Eltörhet a hátsófutómű! Akinek ilyen motorja van hívja, vagy keresse fel a márkaszervízét és kérdezzen rá. Lehetséges, hogy nem csak az új YBR-kel van gond. Ezért ajánlom minden új yamahamotort vásárlónak, hogy kérdezzen rá, hogy az ő motorjával lehet-e gond. Ha valaki elolvasta és van ismerőse, akinek ilyen gondja lehet, legyen szíves és szóljon neki. Inkább kérdezzen rá, mint hogy később nagy baj legyen belőle!!!!!
  2. Tudom nem igazán vagyok fenn mostanában az oldalon, de nagyon elvoltam és még el is vagyok veszve. Az élet mindig bonyolult volt és az is maradt.
    De volt 3 szép napom. Ezek a napok a dinnyefesztiválkor voltak. [​IMG]
    Volt moccos felvonulás, volt üstös babgulyás, voltak sátrak a hátsókertben, mendencés buli, kolbász sütögetés, volt trájkos moccolás, volt ivás, ivás, ivás......
    És ami megmaradt! Az a sok új és régi barát.
    Csodálatos emlékek. Rengeteg kép készült, melyeket a következő linken megtaláljátok:
    http://www.motorozz.hu/img/albums/20090807-09_Dinnyefesztival/
  3. Rossz, aki rosszra gondol!!!! Természetesen fagyizásról szól a dolog! Az egyik hétvégén összeröffent 10-15 motoros és eldöntötte, hogy moccol egyet. Az idei utolsó nagy nyalást terveztük meg! Szegedről intult a csapat és a cél a Szent Korona cuki Soltvadkerten!
    Az idő gyönyörű volt, az út jó! Hát a fagyizás így sikerült:
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=8lEQxIph8pc"]YouTube - szögedi nyalós motorozós[/ame]
    <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>
    Szegecs kedveli ezt.
  4. Ez az első blogom! Elnézést kérek előre is ha nem úgy sikerül!!!
    Az úgy kezdődött, hogy motoros lettem. Vizsga előtt motort vettem és beleszerettem! Szerelem volt elsőlátásra! "Ő" rám nézett és végem volt!
    Majd eljött a nap, hogy búcsút kellett vennünk egymástól. Nem "ő" volt a hibás, hanem én! Szerettem, de sajnos nem tudott úgy menni ahogy szerettem volna. Az ő sebessége sajnos a túrázáshoz kevés volt. Hegymenetben 1-ig is vissza kellett kapcsolnom. (125 cm3-volt).
    El jött a nap és még utoljára krómtisztítóval végig tisztogattam, csillogott és a szívem megszakadt. De maradt róla sok emlék! Ime egy amely örökre megrígat! Ha látom potyognak a könnyeim!
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=WL8wlZwE26I"]YouTube - töf töf kiscsacsi[/ame]