Megnyitottam a motoros szezont

Írta NaNa a Gondolataim motorozásról, munkáról, gyerekekről, meg ami még eszembe jut blogban. Megtekintés: 1077

A hosszú, hideg tél után igazi felüdülés volt, hogy az elmúlt hétvégén közel 20 fok volt a hőmérséklet, és még a szél sem fújt. Igazi kiránduló idő - így aztán motorozás helyett a gyerekekkel kirándultunk.

[​IMG]

(Erről is van videó, ha valakit érdekel szombaton itt voltunk, vasárnap meg itt. )

Volt egy kis remény, hogy majd vasárnap gurulok egyet, de végül későn értünk haza, hulla fáradt is voltam, szóval kimaradt a hétvégi szezonnyitány.

Bár erre a hétre végig esőt mutatott a telefonom, megfogadtam, hogy ha netán mégis sütne a nap, akkor hétfőn, amikor a gyerekek oviban vannak, megyek egyet a Siklóval. Szerencsém volt. 17 C° az azért elég baráti motorozáshoz.

Az indulás nem ment olyan gördülékenyen, mint amire számítottam... kicsit kiakasztott, hogy a téli tárolás miatt a garázsban egész halom cucc nőtte körbe a motoromat a robogótól a bicikliken keresztül az olajradiátorig. Volt ott mindenféle doboz, lakat több is, amiknek a kulcsáról fogalmam sem volt, meg ásó-kapa-nagyharang - ja, nagyharang az nem volt.


Mire elindultam már háromszor levert a víz és olyan idegállapotban voltam, hogy inkább el se indultam volna... Ráadásul késő is lett, úgyhogy sietnem kellett vissza a gyerekekért az oviba. Fel sem öltöztem rendesen, így a kabát nyaka egész úton lobogott és csapkodta az arcomat...

Mindegy, megcsináltam, megnyitottam az idei szezont. Ennél már csak jobb túrák jöhetnek.

Te merre gurultál hétvégén?
Szegecs, Vidék és ekime6 kedveli ezt.
  • storm
  • NaNa
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...