Tagama összecsókolózott egy kamionnal, de már jól van

Írta NaNa a Gondolataim motorozásról, munkáról, gyerekekről, meg ami még eszembe jut blogban. Megtekintés: 3798

Június 29 reggel még az ágyban fekve nézegettem a telefonomat, mikor a messengeren jött az üzenet @ceca-tól, hogy hallottam-e mi történt Tagamával. Nem, nem hallottam. Mi?

[​IMG]

Gyorsan felmentem a facebookra (ahova már az utóbbi hetekben egyre bátortalanabbul lépek be a sok motoros- és egyéb baleset miatt). A Csajok a motoron csoportban @Witch77 posztját meglátva, megállt bennem az ütő...

"Szorítsatok Tagamának, hogy rendbe jöjjön és tudjon még motorozni!!!
Tegnap reggel előzés közben beszorult az előzött, de közben a a felezőre behúzódó kisteher és a szembe jövő nagyteher közé. A bal keze szilánkosra tört, a jobb keze is több helyen eltört, a soproni kórházban ápolják, többször műtötték, mindkét karja-keze gipszben van, telefonálni-írni nem tud, de a szeretetet-drukkot biztosan megérzi, ha küldjük neki!!! Gyógyulj meg, Gabi!!! [​IMG]<3 [​IMG]<3 [​IMG]<3"


...alatta a Kisalföld.hu híre a balesetről.

Csak másnap hívtam fel Tagamát, miután @PapírCica megerősítette, hogy a kézsérülései ellenére már fel tudja venni a telefont. Megoldották. Kihangosították. Meg az okos-telefonon nem kell annyit nyomkodni.

Szóval Tagama elmesélése szerint, amit a cikk írt, az hülyeség, vagyis nem pont úgy történt a baleset, ahogy ott írták.

Ahogy minden reggel, most is munkába indult Ausztriába, de (ahogy minden reggel, most is) nagy volt a dugó. Egy piros dobozos mögött araszolt már egy ideje. A kocsi ahelyett, hogy lehúzódott volna, a felezőn imbolygott, de mivel folyamatosan jöttek szembe, és amúgy is egy körforgalom következett nemsokára, Tagama úgy döntött, nem előzi meg.

Aztán a dobozos (aki Tagama szerint valószínűleg azt sem tudta, hogy mögötte egy motoros van) satuzott egyet. Tagamának nem volt más választása, hogy ne álljon bele a kocsi hátuljába, kihúzta a motort a felező felé, mert a kocsinak azon az oldalán volt.

Azt nem látta a kocsitól, hogy szemből viszont jön egy kamion, így beszorult a két kocsi közé. Mondhatnám, hogy a rutin meg az évek... vagy az őrangyalok, de mindenesetre Gabit nem darálta be a kamion az ezer kerekével, mert a fejével a kamion oldalán megtámasztotta magát. Viszont a kormányt végig szorította, így a jobb kezével valószínűleg a kisteherautó tükrét szakította le, a balon pedig a kamion minden egyes kereke dolgozott egy kicsit.

Szerencsére csak akkor esett el a motorral, amikor már kikerült a darálóból. A motor szinte alig sérült, és Tagamának sem lett semmi más baja... ott, ahol a protektorok védték. Mert mindig teljes, protektoros felszerelésben motorozik, hiszen motorral jár munkába minden nap.

Rengeteg műtét és eddig másfél hét kórház után úgy néz ki, hogy az egyik keze teljesen rendbe jön, bár még jó sok gyógytorna vár rá, a másikat még műtik, varrják, aztán majd kiderül...

Szerencsére sokan szorítunk neki, hogy minél hamarabb felépüljön, és többen is meglátogatták a kórházban innen a fórumról is, úgyhogy tudja, hogy vele vagyunk, és szorítunk neki.

Gyógyulj meg gyorsan Tagama! Még sok motoros kaland vár rád!

***​

(A képet, és a történetet Tagama engedélyével tettem közzé.)
Szegecs és Lengyel Ági kedveli ezt.
  • Vidék
  • Yamina
  • Vidék
  • Yamina
  • Vidék
  • NaNa
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...