Közérdekű, érdekes, vicces hírek a nagyvilágból

Baraboszi témája a 'Motorozás' fórumban , 2009 Május 18.

  1. Baraboszi

    Baraboszi Vendég

    Mai nap hírem ami talán fontos lehet ha még nem halottátok olvastátok:

    "Nagyon erősnek" minősülő, 7,4-es UV-B sugárzás várható hétfőn. A riasztás Magyarország Dunától keletre fekvő területének szinte teljes egészére vonatkozik. Vasárnap az ország jelentős részén még csak gyenge, illetve erős UV-B sugárzást kellett elviselni.

    Bár messze még a nyári kánikula időszaka, a hétfőre vonatkozó figyelmeztetés szerint már elérkezett ez az időszak. Dél körül érdemes kerülni az árnyékmentes területeket, és a szabadon lévő testrészekre fényvédő krémet kell kenni.
     
    #1
  2. csacskamacs

    csacskamacs biker-cat CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2008 Március 25
    Üzenet:
    2,403
    Kapott Lájkok:
    774
    Hogy én milyen okos, előrelátó, bölcs macska vagyok (ellentétben a nevemmel)!!!! Megoldottam a dolgot, hogy ne kelljen ma bőrrákot kapnom valamelyik strandon napozva: bejöttem dolgozni... :boa:
     
    #2
  3. Baraboszi

    Baraboszi Vendég

    A gyártó az ígéri, hogy a csoki fogyasztói drámai javulást érhetnek el már két hét alatt. Az akne néven ismert bőrbetegség mitesszerek és gennyhólyagok (pattanások) formájában jelentkezhet az arcon, és elsősorban a tinédzserek életét keseríti meg.

    Az amerikai, ausztrál és brit tinik azonban fellélegezhetnek, mert megvan az ellenszer - amelynek a fogyasztása ráadásul már önmagában is élvezet. Az amerikai gyártmányú csoki tele van gyulladáscsökkentő antioxidánsokkal és tápanyagokkal, amelyek segítik a szervezet védekező rendszerét, így a bőr belülről tisztul ki.

    A gyorsabb eredmény érdekében a gyártó napi kettő-öt darab csoki elfogyasztását ajánlja. A cég felmérései szerint azonban a fogyasztók 73 százaléka már napi két csoki elfogyasztása és két hét után javulásról számolt be.
     
    #3
  4. Bendzso

    Bendzso Benzintyúk

    Regisztrált:
    2007 Július 8
    Üzenet:
    12,449
    Kapott Lájkok:
    351
    Nem kö a csoki!!!:):);):cool:
     
    #4
  5. Baraboszi

    Baraboszi Vendég

    :D na de na de 12 évesek inkább csokizzanak:D
     
    #5
  6. Bendzso

    Bendzso Benzintyúk

    Regisztrált:
    2007 Július 8
    Üzenet:
    12,449
    Kapott Lájkok:
    351
    Aztán legyenek kövérek!!:(:(
     
    #6
  7. Baraboszi

    Baraboszi Vendég

    utána majd 16 évesen ledolgozza:DDDD

    de szerintem étcsokiról lehet szó abban nincs tej meg kakaóvajból sok ami hizlal
     
    #7
  8. Adri80

    Adri80 Gyalog CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2007 Szeptember 28
    Üzenet:
    2,360
    Kapott Lájkok:
    80

    CSOKI, AMI CSODASZER? Nekem is kell!:D
     
    #8
  9. Bendzso

    Bendzso Benzintyúk

    Regisztrált:
    2007 Július 8
    Üzenet:
    12,449
    Kapott Lájkok:
    351
    Na a baromságra mindenki vevő!!:D:D
     
    #9
  10. Adri80

    Adri80 Gyalog CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2007 Szeptember 28
    Üzenet:
    2,360
    Kapott Lájkok:
    80
    :) Köszi Bendzsó! :D
     
    #10
  11. Baraboszi

    Baraboszi Vendég

    400 kecskét öltek meg szélturbinák Tajvanon - az utóbbi három évben.
    A szélerőművek nem feldarabolták az állatokat lapátjaikkal, hanem zajukkal végeztek velük. Azután, hogy nyolc szélturbinát állítottak csatasorba egy állandóan szeles tajvani félszigeten, a közelben élő pásztor kecskéi sorra megdöglöttek.

    Bár a "villanymalmok" nem hangosak, mégis keltenek annyi zajt, hogy éjszaka a kecskék nem tudnak aludni tőle, különösen, ha erős szél fúj, és a krónikus kialvatlanság végzett velük.
     
    #11
  12. Baraboszi

    Baraboszi Vendég

    Vatikánváros - A világ legnagyobb közösségi oldalára, a Facebookra szabott alkalmazást indított XVI. Benedek pápa.
    A Pope2You (kb. kettesben a pápával) elnevezésű alkalmazást a http://pope2you.net címen elérhető platformon állíthatják be a kapcsolatépítő portál felhasználói. A fiatalokat célzó újítást csütörtökön vezették be és már az első napon félmillióan látogattak az oldalra, amelyen keresztül a pápa YouTube-csatornája is elérhető. A Szentszék fejlesztői az okostelefonon netezőkre is gondoltak: az alkalmazás révén az iPhone- tulajdonosok is kaphatnak a pápától virtuális képeslapot és videó- és hangüzeneteket. (MTI)
     
    #12
  13. bupu

    bupu Benzintyúk

    Regisztrált:
    2008 Augusztus 27
    Üzenet:
    1,836
    Kapott Lájkok:
    218
    Pont erre van szükségem egy pápára és a képére:D Meg az egész vatikáni zsinatra
     
    #13
  14. Baraboszi

    Baraboszi Vendég

    Ha kedveli a napozást, akkor jó esélye van arra, hogy okosabb legyen, és elkerülje az elmezavart - állítják a kutatók. Azt találták ugyanis, hogy a D-vitamin fokozott bevitele - a napozás vagy az olajos hal fogyasztása - jó kondícióban tartja az agyunkat, ahogy öregszünk
    Az eredmények azt sugallják, hogy a melegebb éghajlatra való elvonulás és a diéta segíthet frissen megőrizni az értelmi képességeinket. A manchesteri egyetem tudósai szerint a több D-vitamin-bevitel jobb agyműködéshez vezet a középkorúaknál és az időseknél. A D-vitamin akkor keletkezik, ha a bőrt napfény éri, de megtalálható egyes ételekben is, például az olajos halban. Segít a sejteknek felszívni a kalciumot, és fontos a csontoknak is.

    A kutatók nincsenek teljesen tisztában azzal, hogy a szellemi frissesség és a D-vitamin szintje pontosan milyen kapcsolatban van egymással, azonban az egyik lehetséges magyarázat az, hogy szerepe van az idegek védelmében.
     
    #14
  15. Baraboszi

    Baraboszi Vendég

    Nyolcvanegy éve házasok Nyolcvanegyedik házassági évfordulóját ünnepelte kedden Anglia legrégebb óta együtt élő házaspárja. Frank és Anita Milford 1928. május 26-án kelt egybe.

    [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    Frank nemrég múlt 101 éves, Anita pedig júniusban lesz 101. Már évek óta egy Plymouth-i idősek otthonában élnek. Frank 60 éves korában ment nyugdíjba, addig a dél-angliai város kikötőjében dolgozott.

    Két gyermekük, öt unokájuk és hét dédunokájuk rendszeresen látogatja őket. Idősebbik fiuk, a most 74 éves Frank azt mondja: azért élnek még mindig boldogan együtt, mert mindig tudtak örülni a kis dolgoknak is, és főleg egymásnak.

    A házaspár mindkét tagja korához képest jó fizikai és szellemi állapotban van. Az ilyen rekordhosszúságú házasságnak pedig nincs semmiféle „mágikus trükkje”, mondják egybehangzóan. Elismerik, hogy néha még ma is összevitatkoznak ezen-azon, de hangsúlyozzák: minden este, lefekvés előtt csókkal és cirógatással búcsúznak egymástól, és ez a fontos.
     
    #15
  16. _Bq_

    _Bq_ Vendég

    Az teljesen mindegy, fogyasztói társadalom van arrafele, előbb-utóbb lesz neki tejcsokis meg mogyorós változata is, mert az kell a népnek. Azzal meg pont adnak a sz*rnak egy pofont:D
    Különbenmeg magyarázd meg egy édesszájú amcsi tizenévesnek, hogy csak keserű csokit egyen ezután, ha nem akar kipattogzani:) De ha meg is magyarázod, akkor meg nem a csokitól, hanem a gyorskajától fog...:D
     
    #16
  17. _Bq_

    _Bq_ Vendég

    Értem. Tehát, ha a(z ex-) főnököm elhúz(ott) 3 hétre Spanyolországba süttetni magát, akkor az szigorúan egészségvédelmi okokból történik:D

    (Ámbár, a szellemi frissesség megőrzésében lehet valami, mikor nem volt bent 2-3 hétig, határozottan kisimultak az idegeim...;))
     
    #17
  18. _Bq_

    _Bq_ Vendég

    Ebből is látszik, hogy oda még nem tört be az EU a szigorú állatvédelmi törvényeivel. Egy tiroli tehén számára, hasonló esetben már rég előírták volna nappalra az ipari fülvédő, éjszakára a zárt, hangszigetelt istálló alkalmazását.

    Edzőtábornak tudnám javasolni esetleg a tajvani kecskék számára a Sziget nagyszínpad előtti legelészést főműsoridőben. Ha azt túlélik, egy kis szélturbina már meg se kottyan otthon:)
     
    #18
  19. _Bq_

    _Bq_ Vendég

    További fejlesztésként javasolnám a webkamerás alkalmazások kiterjesztését, melyekkel az online áldásosztás, gyóntatás, szentmise celebrálás is megoldható lenne.
    Távlati célként lehetne kitűzni minden szószékre a kivetítők építését, valamint a templomokba a pap-LAN bevezetését, így gyakorlatilag az egész világon 1 ember meg tudná oldani a misézést, ezáltal nem kellene az eddigi hatalmas egyházi apparátust fenntartani. Végülis, gazdasági válság van, spóroljunk, ahol tudunk:cool:
     
    #19
  20. Baraboszi

    Baraboszi Vendég

    Gyónni már lehet online:D
     
    #20

Megosztás